Un polonez face dezvaluiri de senzatie din vestiarul Stelei

Vineri, 23 August 2013, ora 20:26
5979 citiri
Un polonez face dezvaluiri de senzatie din vestiarul Stelei

Fotbalistul polonez Pawel Golanski are multi prieteni in Ghencea chiar daca a parasit clubul de trei ani. El vorbeste deschis despre modul in care au perceput actualii jucatori ai Stelei arestarea lui Becali si dezvaluie ca multi dintre ei sunt fericiti.

Potrivit spuselor lui Golanski, stelistii sunt fericiti ca Becali este dupa gratii deoarece au scapat de criticile dese ale patronului.

"Am vorbit cu mai multi oameni apropiati de clubul Steaua. Mi s-a spus ca sentimentele sunt impartite in doua dupa arestarea lui Becali. Pe de o parte, jucatorii sunt fericiti ca au scapat de presiunea patronului pentru ca lui Becali ii placea sa critice dur jucatorii si uneori ii umilea. Chiar de fata cu tot vestiarul!", a spus Golanski.

Totusi, stelistii se tem ca echipa s-ar putea desfiinta fara Becali, mai sustine Golanski.

"Pe de alta parte, exista si incertitudine la echipa. Prin prezenta lui, Becali garanta ca echipa nu va cadea. Acum nu se mai stie. La club exista teama ca va urma o decadere a echipei", a precizat polonezul.

Fundasul dreapta a povestit apoi un episod cu Gigi Becali in prim plan.

"Imi aduc aminte de un episod cu Victoras Iacob. Dupa ce s-a accidentat grav nu a mai revenit la forma sa obisnuita, iar Becali nu a mai suportat. A venit la echipa in timp ce luam masa si l-a terfelit in fata tuturor jucatorilor. A avut un discurs dur care nu a insemnat decat un lucru: Iacob trebuia sa plece", a mentiont Golanski.

In ceea ce priveste modul in care polonezul l-a perceput pe Becali, acesta a declarat ca indiferenta este cea mai buna solutie.

"Sincer? Dupa o vreme n-am mai pus la suflet ce spunea. Il stiam deja foarte bine. La inceput ma critica dupa fiecare meci. Dupa trei-patru saptamani s-a razgandit. Am devenit titularul postului in ochii sai", a conchis Golanski.

El a evoluat pentru Steaua timp de trei ani, intre 2007 si 2010.

C.S.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Pawel Golanski Steaua, #Gigi becali Steaua , #Ghencea