Dezvaluiri despre jucatorii lui Hagi: "Au injurat, au devastat vestiarul..."

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 12:56
4544 citiri
Dezvaluiri despre jucatorii lui Hagi: "Au injurat, au devastat vestiarul..."

Jucatorii de la Academia "Gheorghe Hagi" sunt acuzati ca si-au injurat si si-au scuipat adversarii, ca au provocat publicul cu gesturi obscene si ca au devastat un vestiar.

Este vorba despre echipa de Juniori A a Academiei, care a disputat duminica un meci pe terenul rivalilor locali de la Farul Constanta.

Pustii "Regelui" si-au pierdut la un moment dat cumpatul iar meciul de fotbal s-a transformat intr-unul de lupte.

Potrivit publicatiei locale Cuget Liber, unul din fotbalistii lui Hagi, Florin Tanase, ar fi dat tonul scandalului. Acesta s-a imbrancit si s-a scuipat cu un adversar, dupa care a facut gesturi obscene catre spectatorii din tribune.

A fost momentul in care terenul a devenit un camp de bataie, un spectator intrand chiar pe suprafata de joc si lovind un un jucator al Academiei "Hagi". A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru a calma spiritele.

"Un jucator de la Viitorul a scuipat fanionul Farului, a facut niste gesturi obscene catre tribuna si de acolo a iesit o incaierare, in care tot noi am fost sanctionati. Dupa meci, jucatorii de la Viitorul s-au intors si au inceput iar sa-i injure pe cei de la Farul. Nu ma asteptam de la echipa lui Hagi sa faca asemenea lucruri. Cei de la Viitorul sa fie multumiti ca au luat jucatori crescuti de noi. Nu inteleg de ce s-a nascut aceasta ura. Inteleg ca este rivalitate la nivel de galerie intre echipele de seniori, dar la juniori nu-si are rostul.

Imi pare foarte rau de violenta care s-a manifestat dupa meci. Au spart usa de la vestiare, aceleasi in care seniorii lor se schimba inainte de meciuri, si au adus jigniri la adresa Farului. Observatorul jocului a auzit, dar n-a facut nimic, pentru ca sunt interese. Sunt anumite persoane in jurul echipelor lui Hagi care nu au treaba cu fotbalul si amplifica asemenea situatii", a spus tehnicianul Farului, Ion Constantinescu.

La randul sau, antrenorul copiilor lui Hagi, Cristian Camui, sustine ca nu a vazut ce s-a intamplat pe teren.

"Nu stiu exact ce s-a intamplat pentru ca eram suspendat si tocmai ce coboram din tribuna in momentul in care s-a iscat evenimentul. Nu am detalii foarte clare, dar urmeaza sa ne uitam si noi pe caseta sa vedem ce s-a intamplat pe teren. Stiu ca totul a inceput de la scuipaturi reciproce intre un jucator de-al meu si unul de la Farul, dupa care cei de la Farul au inceput sa-i alerge pe jucatorii nostri ca sa-i bata. A sarit gardul si un spectator si i-a dat cu pumnul in cap unui jucator de-al meu. S-a ajuns la niste chestii urate", a explicat Cristian Camui.

Academia "Hagi" s-a impus pe terenul celor de la Farul, scor 1-0, unicul gol al intalnirii fiind marcat chiar de jucatorul implicat in scandal, Florin Tanase.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#jucatori Academie Hagi, #Farul Academie Hagi bataie, #bataie Farul Constanta , #jucatori