Germania - Franta: Finala dinaintea finalei, ponturile oferite de Ilie Dumitrescu

Joi, 07 Iulie 2016, ora 16:17
1918 citiri
Germania - Franta: Finala dinaintea finalei, ponturile oferite de Ilie Dumitrescu

Joi, 7 iunie, de la ora 22:00, Germania si Franta se vor duela la Marsilia, pe 'Stade Velodrome', in cea de-a doua semifinala a Campionatului European. Meciul este transmis in direct pe Dolce Sport si Pro TV. Acest duel este analizat en-detail de ambasadorul Unibet in Romania, Ilie Dumitrescu.

Germania - Franta: Franta se calfica in finala, cota 1.86 la Unibet

Cele doua echipe erau cotate cu prima si a doua sansa la castigarea ravnitului trofeu, dar francezii au fost mult mai convingatori in ultimele partide.

Daca in grupe nu au avut probleme, in faza optimilor au fost condusi cu 1-0 de Irlanda timp de o repriza, dar Antoine Griezmann a intors rezultatul, avand nevoie de trei minute.

Pe de alta parte, Germania abordeaza acest meci fara trei piese importante: Mario Gomez, Hummels si Khedira.

Germania - Franta: Germania se califica in finala, cota 1.96 la Unibet

Germania are ocazia sa scrie istorie, cucerind titlul european. Nemtii au 14 victorii in ultimele 18 jocuri la turneele finale si mondiale, fiind campioana mondiala en-titre, titlu cucerit in 2014.

Elevii lui Joachim Low au aratat un joc bun, drept dovada ca au primit un singur gol pana la acest moment si acela in sferturile de finala, cand Italia a dus meciul in prelungiri si apoi la penalty-uri, dupa ce Leonardo Bonucci a transformat o lovitura de la 11m cu aproximativ 10 minute inainte de fluierul final.

Cu jucatori de valoare egala, cele doua echipe promit un spectacol pe masura, dar Germania are de partea ei unitatea grupului si pe Mesut Ozil, unul dintre cei mai buni pasatori din lume.

Germania - Franta: Thomas Muller inscrie oricand, cota 3.90 la Unibet

Germania are trei absente notabile, printre care se numara si Mario Gomez, care s-a accidentat.

Astfel, conform lui Ilie Dumitrescu "Muller ar putea prelua rolul lui Gomez de varf impins", o pozitie din care a marcat de cinci ori la Mondialul din 2014, fiind cel mai bun marcator al Germaniei.

Pana acum nu a reusit nimic notabil, de aceea este foarte motivat sa contribuie si el decisiv la calificarea in finala a echipei sale, marcand pentru prima data la acest runeu final.

Germania - Franta: ambele echipe marcheaza

Pe langa faptul ca se vor duela cele mai bine cotate formatii la castigarea trofeului, sunt si doua echipe ofensive, care au demonstrat asta in cele cinci jocuri disputate pana in prezent pe taram francez.

Daca Germania a reusit sapte goluri, marcand in patru din cele 5 dueluri, la fel si Franta, a inscris tot in patru jocuri, dar a ajuns la 11 goluri. Exact cum spune Ilie Dumitrescu, ambasadorul Unibet:

"Francezii vor fi impinsi de la spate de publicul lor fantastic, iar nemtii de mentalitatea lor de a nu se da batuti", ceea ce rezulta ca s-ar putea sa avem goluri.

In sustinerea acestei afirmatii vine si rezultatul din sferturi obtinut de francezi, cand au trecut cu 5-2 de Islanda.

Unibet este casa de pariuri online recomandata de cea mai mare comunitate de pariori din Romania: Ponturi-bune.ro.

Ia si tu ACUM un pariu live GRATUIT pentru meciul Franta - Germania. Click AICI

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#semifinala Franta Germania, #pariuri Germania Franta , #meciuri