Messi revine cu gol la nationala, victorie pentru Neymar si spectacol in partida Italia-Franta

Vineri, 02 Septembrie 2016, ora 09:10
4613 citiri
Messi revine cu gol la nationala, victorie pentru Neymar si spectacol in partida Italia-Franta
Foto: Facebook/ Lionel Messi

Neymar, Lionel Messi, James Rodriguez, Arturo Vidal, Olivier Giroud si David Silva se numara printre jucatorii care au marcat, joi seara, in meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2018 si in amicale puternice in Europa.

Brazilia a invins Ecuador cu 3-0 in deplasare, in etapa a saptea a preliminariilor Cupei Mondiale, din America de Sud, toate golurile fiind marcate in ultimele 20 de minute. Neymar a dat tonul, deschizand scorul in minutul 72.

Argentina, cu vedetele Lionel Messi, Angel Di Maria, Javier Mascherano si Paulo Dybala, a invins greu Uruguayul, scor 1-0, prin golul marcat de Messi, revenit astfel la echipa nationala, dupa retragerea din urma cu doua luni, ca urmare a pierderii Copei America in fata nationalei statului Chile.

Dybala, starul lui Juventus Torino, a fost eliminat in minutul 45. Luis Suarez si Edison Cavani au fost integralisti pentru Uruguay.

Columbia a invins Venezuela cu 2-0, primul gol fiind inscris de James Rodriguez, vedeta lui Real Madrid.

Chile, campioana Americii de Sud, a fost invinsa surprinzator de Paraguay, scor 2-1, unicul gol al chilienilor fiind marcat de jucatorul lui Bayern Munchen, Arturo Vidal, dupa ce gazdele au avut 2-0 in minutul 9.

Argentina conduce clasamentul, cu 14 puncte, pe locuri de calificare mai aflandu-se Uruguay, Columbia si Ecuador, cu cate 13 puncte. Brazilia este pe 5, care asigura prezenta la baraj, cu 12 puncte, in timp ce Chile este pe un surprinzator loc 7, cu 10 puncte.

In Europa au avut loc cateva amicale intre echipe puternice ale continentului.

Franta a invins Italia, scor 3-1, chiar la Bari, golurile fiind marcate de Graziano Pelle, respectiv Olivier Giroud, Anthony Martial si Lavyin Kurzawa.

Spania a invins in deplasare Belgia, scor 2-0, golurile fiind inscrise de David Silva, jucatorul lui Manchester City. Grecia a invins tot in deplasare Olanda, scor 2-1, in timp ce campioana europeana Portugalia a trecut cu 5-0 de cea mai slaba nationala de pe continent, Gibraltar.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Lionel Messi gol Argentina, #Messi revenire nationala, #meciuri preliminarii Cupa Mondiala, #Neymar gol Brazilia, #amical Italia Franta , #meciuri