Serie A: Avancronica etapei a 14-a

Sambata, 27 Noiembrie 2010, ora 15:27
987 citiri
Serie A: Avancronica etapei a 14-a

Iata avancronica meciurilor care se vor disputa in etapa a 14-a din Serie A, cu Juventus - Fiorentina si Sampdoria - Milan cap de afis.

Sampdoria-Milan. Milan e lider, dar Sampdoria are o singura infrangere pe teren propriu in acest tur, in fata lui Napoli. In ultimele doua partide jucate acasa, in fata lui Milan, Sampdoria a castigat de fiecare data cu 2-1. Un meci cu o favorita certa: Milan. La oaspeti sunt absenti: Inzaghi, Pato, Pirlo si Oddo.

Lazio-Catania. In ultimele doua confruntari directe, la Roma, echipele si-au impartit victoriile cu 1-0. Lazio e puternica acasa, avand 4 victorii, 1 egal si o infrangere, in fata Romei. Catania sufera in deplasare, nereusind decat un gol in 4 partide! Lazio, cu Radu Stefan titular, incearca sa tina trena lui Milan, o victorie ar fi pe deplin posibila.

Udinese-Napoli. O intalnire echilibrata, desi Napoli este pe locul 3, iar Udinese pe 11. Gazdele sunt neinvinse acasa de 5 etape, dar Napoli e periculoasa in deplasare, adunand 14 puncte. Anul trecut, Udinese se impunea cu 3-1, dar acum Napoli este alta echipa.

Juventus-Fiorentina. In ultimele 6 intalniri directe, niciodata nu a fost diferenta mai mare de un gol intre echipe. Juventus spera sa se impuna, avand o medie de 2 goluri/meci acasa. Fiorentina cu foarte multe absente: Mutu, Frey, Montolivo, Zanetti, Jovetic va avea o sarcina foarte grea. Mihajlovic nu a reusit decat 2 remize in deplasare.

Palermo-Roma. Palermo a clacat acasa in fata marilor echipe: 1-2 cu Inter, 0-1 cu Lazio. Roma e neinvinsa de 3 etape, in deplasare. Posibil ca un egal sa multumeasca ambele echipe. Lobont si Goian vor fi rezerve.

Inter-Parma. Inter nu a mai castigat acasa de 5 etape. Benitez sigur va forta victoria pentru a ramane in cursa pentru titlu, fiind la 9 puncte de lider. Parma a strans doar 5 puncte din deplasare. Milanezii au foarte multi absenti: Eto'o, Maicon, Milito, Chivu, Samuel, J.Cesar. Posibil sa-l vedem si pe Alibec, din nou pe teren.

Bologna-Chievo. La Bologna, meciurile directe au fost de 1X2. Gazdele nu au nicio infrangere acasa in actualul sezon. Oaspetii nu au marcat niciun gol in ultimele 3 deplasari. Bologna ar putea forta victoria, dar nici egalul nu ar fi de neglijat.

Brescia-Genoa. Brescia a ajuns pe locul 18, iar acasa are 3 infrangeri si un egal in ultimele 4 meciuri. Genoa oscileaza in evolutiile sale: 0-2 acasa cu Juventus, 1-0 cu Cagliari in deplasare. A marcat de 4 ori in 6 deplasari.

Cagliari-Lecce. Cele doua formatii si-au impartit victoriile acasa, in sezonul trecut. Cagliari vine dupa doua infrangeri in fieful propriu. Lecce are 4 infrangeri consecutive "afara" si niciun gol inscris!

Bari-Cesena. Derbyul suferintei: locurile 19 si 20. Ultimele intalniri directe din 2007/2008 s-au incheiat 0-0. Bari vine dupa o serie neagra de 4 insuccese acasa, iar Cesena dupa 5 infrangeri in deplasare! Le-ar multumi un egal?

Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
#avancronica Serie A , #meciuri