Steaua si Astra au nevoie de adevarate miracole in Europa

Advertorial
Marti, 16 August 2016, ora 10:55
9677 citiri
Steaua si Astra au nevoie de adevarate miracole in Europa

Ghinioniste la tragerile la sorti, Steaua si Astra Giurgiu isi vor forta norocul, marti si joi, impotriva a doi granzi din Premier League, Manchester City si West Ham United.

"Trupa lui Laurentiu Reghecampf s-a calificat in preliminariile Champions League dupa o prestatie excelenta in dubla cu Sparta Praga. In drumul catre grupe, Steaua va avea o misiune aproape imposibila in fata lui Manchester City, cel mai dificil adversare posibil", opineaza Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri sportive online Unibet.

Fara infrangere pana acum, atat in amicale, cat si-n partidele oficiale, Steaua are sanse sa obtina un rezultat bun pe teren propriu impotriva celor de la City. Un astfel de rezultat este considerat si egalul, creditat cu o cota de 4,50 la Unibet.

Diferenta uriasa de buget si imagine

De cand a fost preluata de arabi, Manchester City a devenit o forta a Europei, luptandu-se in fiecare an pentru avansarea in fazele superioare ale Champions League. In sezonul precedent, City ajungea pana in semifinalele celei mai importante competitii intercluburi europene.

"Manchester City este fara indoiala marea favorita in jocul cu Steaua de pe Arena Nationala. Vom vedea practic o ciocnire intre doua lumi separate de milioane de euro. City este construita pe banii pompati cu generozitate de seicul Mansour, in timp ce Steaua se bazeaza pe pragmatismul financiar al lui Gigi Becali, pe profesionalismul lui Laurentiu Reghecampf si pe inspiratia lui Nicolae Stanciu", sugereaza Ilie Dumitrescu.

Cei ce cred ca poate fi rasturnat calcului hartiei, pot profita de cota oferita de Unibet pentru victoria gazdelor - 7,00.

Astra - West Ham, cu repetitie

"In sezonul trecut, giurgiuvenii au reusit sa-i elimine pe englezi, din turul III preliminar, insa, in acest an, datele problemei s-au schimbat radical. Astra a ramas fara cateva piese de baza: Budescu, Enache, Gaman si chiar Alibec, nerefacut inca, iar antrenorul Marius Sumudica este suspendat", informeaza Ilie Dumitrescu.

Cu doar doua meciuri ramase pana-n grupele Europa League, este putin probabil ca Bilic sa trimita iar echipa a doua, la fel ca-n stagiunea precedenta. Totusi, moralul giurgiuvenilor ar trebui sa fie ridicat cu gandul la victoria de anul trecut, scor 2-1.

Cota de 5,50 pentru succesul Astrei este una de luat in considerare.

Vedem goluri in ambele porti?

Astra n-a inceput deloc stralucit sezonul, iar asta denota din rezultatele acumulate pana acum.

"Chiar si fara victorie in primele cinci meciuri din acest sezon, giurgiuvenii au marcat de fiecare data cate un gol acasa", confirma Ilie Dumitrescu.

Totusi, Astra, dupa cum vedem, nu sta rau pe faza ofensiva. Si West Ham este o formatie ofensiva, asa ca n-ar fi deloc surprinzator sa vedem multe reusite, cel mai probabil inscrise de ambele formatii. Cota este frumoasa - 1,94.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#cote Steaua Manchester, #cote Astra West Ham , #meciuri