Un nou duel Steaua - Astra pentru titlu. Cine este cea de-a treia favorita?

Advertorial
Joi, 21 Iulie 2016, ora 11:21
9749 citiri
Un nou duel Steaua - Astra pentru titlu. Cine este cea de-a treia favorita?

Odata cu startul Ligii I, se reia si rivalitatea recenta dintre Steaua si Astra Giurgiu. Cele doua reprezentante ale Romaniei in preliminarile Ligi Campionilor sunt principalele favorite si-n actuala stagiune, cu mentiunea ca unele lucruri stau diferit fata de sezonul trecut.

Steaua si-a vandut doi dintre cei mai importanti jucatori, Varela si Chipciu, iar multe alte nume importante au fost puse pe liber. In locul lor, nu au fost adusi jucatori cu acelasi gabarit mediatic, dar se spera ca exuberanta si dorinta sa fie peste talent.

De cealalta parte, Astra pare pregatita sa aduca jucatorii necesari macar pentru a forta grupele Europa League. Essombe, Sapunaru sau Budescu sunt nume de pe lista giurgiuvenilor.

1,70 este cota oferita de agentia de pariuri online Unibet celor de la Steaua pentru a cuceri campionatul, in timp ce Astra se mentine aproape - 2,20.

Cu un nou antrenor pe banca si cu cateva incertitudini la nivelul lotului, Dinamo ocupa pozitia a treia in topul bookmakerilor in ceea ce priveste favoritele la campionat.

Cota de 8,50 pentru cel de-al 19 titlu al "cainilor" este destul de tentanta.

Cele trei formatii sunt vazute de casele de pariuri ca cele mai probabile castigatoare si ale Cupei Romaniei. Steaua are cota 2,50, Astra putin mai mare - 3,50, in timp ce cota celor de la Dinamo urca pana la 7,00. Steaua are 22 de Cupe, in timp ce Dinamo si Astra adunat - 14.

Lupta pentru titlul de golgheter se anunta si ea crancena. Florin Tanase, fotbalistul celor de la Viitorul, este principalul favorit sa obtina aceasta performanta personala - cota 4,00, in timp ce golgheterul din sezonul trecut, "pandurul" Ioan Hora, autorul a 19 goluri, beneficiaza de o cota de 5,00. Golubovic, noul atacant al Stelei, are cota 21,00 pentru a fi principalul marcator la sfarsitul stagiunii.

Partida de debut in noul sezon le aduce fata in fata pe FC Voluntari si FC Viitorul, vineri de la ora 18:30.

Urmeaza un duel local extrem de interesant, Pandurii Tg-Jiu - CSU Craiova, de la ora 21:00, pentru ca sambata sa avem "derby-ul" etapei, Astra Giurgiu - Dinamo, de la ora 21:00.

Giurgiuvenii n-au pierdut niciuna dintre cele patru partide jucate contra "cainilor" in sezonul trecut.

Duminica, doua echipe europene, Steaua si CSMS Iasi, se vor intalni incepand cu ora 21:00. Etapa este incheiata de partida Rapid - FC Botosani, luni, de la aceeasi ora.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#pariuri Liga 1, #cote pariuri campionat, #cota Cupa Romaniei , #meciuri