"Generatia de Aur" s-a reunit pentru meciul contra "Legendelor Barcelonei"

Joi, 24 Mai 2018, ora 15:00
5467 citiri
"Generatia de Aur" s-a reunit pentru meciul contra "Legendelor Barcelonei"
Foto: Sports Festival

Fostii fotbalisti ai nationalei au inceput antrenamentele pentru meciul contra "Legendelor Barcelonei".

Gica Popescu, Ionut Lupescu, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Gica Mihali si Costel Galca, urmariti de pe margine de Adi Ilie, au facut o ora de miscare pentru a reintra in ritm si a ajunge in forma la 16 iunie, atunci cand este programata partida contra unor fosti super jucatori precum Abidal, Edmilson sau Sony Andersson, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"A fost foarte greu antrenamentul, dar placut. Tebuie sa tragem un pic de noi, sa iesim din zona de confort. Incercam sa ne prezentam cat se poate, sa fim decenti, sa nu dezamagim. Adi Ilie arata foarte bine, e slab, face antrenamente zilnic, ne bazam pe el, pe Costel, pe cei mai tineri" - Ionut Lupescu.

"Nu mai merg motoarele cum o faceau odata. Ne-am apucat serios de antrenamente acum tocmai sa fim in forma la meciul de la Cluj, de pe 16 iunie. Fotbalistii Barcelonei se antreneaza de trei ori pe saptamana, trebuie sa fim in forma" - Gica Popescu.

"Am transpirat bine, n-am mai facut antrenament pe teren de 2-3 ani, este foarte greu, cu mingea este altceva. Mi-era dor de echipa nationala, am mai vazut imagini din perioada aceea, le traiesc cu nostalgie...mi se face dor de atmosfera de atunci. Trebuie sa ne bucuram de momentele pe care le avem acum, cu astfel de evenimente" - Bogdan Stelea.

"A fost buna miscarea, trec anii peste noi. Unii dintre noi sunt in forma decenta, Adi Ilie, Galca, Popescu, dar sigur ca sunt si probleme, cum sunt eu, Lupescu, Stelica..." - Florin Prunea.

Meciul de la Sports Festival, penultimul al "Generatiei de Aur"

Fotbalistii care au scos pe strazi sute de mii de oameni care s-au bucurat astfel de performantele obtinute la turneele finale promit sa faca spectacol pe Cluj Arena, la meciul contra "Legendelor Barcelonei".

"De abia asteptam sa ne vedem, astept si intalnirea cu suporterii pentru ca sunt convins ca lumea la Cluj ne asteapta. Va fi nu spectacol de neuitat, cum n-a mai fost. Vor fi cu siguranta parade ca in tineretee, astea nu se uita, nu ti le ia nimeni" - - Florin Prunea.

Fostul capitan al "tricolorilor", Gica Popescu, a dezvaluit faptul ca el si coechipierii planuiesc sa-si faca iesirea de pe scena fotbalistica din postura de "Generatia de Aur", motiv pentru care meciul de la Cluj, de la Sports Festival, va fi printre ultimele sanse pentru microbisti sa-i vada pe gazon.

"Un eveniment in care iubitorii fotbalului vor vedea la lucru unii dintre cei mai importanti jucatori pe care echipa nationala a Romaniei i-a avut si cativa dintre fotbalistii care au facut performanta la nivel european cu Barcelona, au castigat titluri, Liga Campionilor, sunt campioni mondiali. Cel mai mult conteaza ca vom aduna pentru prima data la echipa nationala pe toti cei care au jucat pentru tricolor in 1990, 1994 si 1998. Sper ca fanii sa ramana cu imaginea noastra de atunci, cand faceam performanta. Nu vor mai avea multe ocazii sa vada la lucru Generatia de Aur. Aceasta va fi, cred, penultima data cand vom fi toti pe teren. In toamna sau la anul incercam sa facem un meci de retragere al Generatiei de Aur". - Gica Popescu.

Cum se pot achizitiona biletele

Bilete costa intre 50 si 150 lei si pot fi achizitionate deja online de pe bilete.ro si entertix.ro, direct de la Caseria Salii Polivalente din Cluj-Napoca (Marti - Vineri 10-18:00/ Sambata: 10:00-14:00) si din reteaua bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii. (https://www.bilete.ro/info/retea/inmedio/)

Pe langa marele meci "Generatia de Aur" vs Barca Legends, spectatorii de la Sports Festival vor avea ocazia sa asiste la meciuri demonstrative, sa intre in contact cu marii campioni ai Romaniei si sa practice gratuit sport in locatiile special amenajate.

Peste 20 de sporturi vor fi regasite in cadrul festivalului, pentru toate categoriile de varsta, printre care: fotbal, tenis, handbal, baschet, beach voley, tenis de masa, golf, oina, atletism.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Generatia Aur Legende Barcelona, #meci Generatia de Aur , #nationala
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Generatia de Aur" s-a reunit pentru meciul contra "Legendelor