Un fost component al "Generatiei de Aur" vrea sa devina... tinichigiu!

Marti, 15 Noiembrie 2011, ora 18:06
4428 citiri
Un fost component al "Generatiei de Aur" vrea sa devina... tinichigiu!
Foto: elcomercio

Un fost component al "Generatiei de Aur" a echipei nationale, Iulian Filipescu, a lasat fotbalul in spate dupa ce s-a retras din activitate, el pregatindu-se acum pentru a deveni... tinichigiu!

Fostul fundas al Romaniei s-a retras in orasul spaniol Oviedo, acolo unde a facut cariera Marius Lacatus. Totusi, "Felipe" nu mai are legatura cu lumea fotbalului, el fiind pasionat de reconditionarea masinilor clasice.

"Sa vad cum va fi sa muncesc cu mainile. Momentan nu ma vad foarte pregatit, se vede ca nu am muncit niciodata cu bratele", le-a spus Filipescu celor de la El Comercio.

Fostul international roman a marturisit ca isi doreste sa invete tinichigeria pentru ca se gandeste sa isi deschida o afacere in domeniul reconditionarii masinilor clasice.

"Imi plac masinile si vreau sa invat sa le repar. Poate, in viitor, voi deschide o afacere de acest fel. Iar cand deschizi o astfel de afacere, trebuie sa ai idee despre ceea ce vrei sa faci. Daca nu-mi va mai placea sa repar masini, voi face altceva. Momentan invat sa sudez, sa tai cu flexul...", a incercat sa se justifice Filipescu.

Totusi, Iulian Filipescu spera inca sa faca o cariera in sportul care i-a oferit totul, el luandu-si licenta de antrenor in Spania.

Filipescu si-a inceput cariera la Steaua, dupa care a trecut la Betis Sevilla, finalul activitatii sportive gasindu-l la echipe ca FC Zurich sau MSV Duisburg. La nationala a jucat in perioada 1996 - 2003 in 52 de partide.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#filipescu tinichigiu auto, #iulian filipescu spania, #filipescu generatia de aur , #nationala