Armenia - Romania: De unde vine pericolul la Erevan

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 16:50
6279 citiri
Armenia - Romania: De unde vine pericolul la Erevan
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Armenia - Romania (sambata, ora 19.00), meciul din preliminariile CM Rusia 2018, le-a rupt inima fratilor Karamian, fosti jucatori la Rapid si la Steaua.

Cei doi au dubla cetatenie, romana si armeana. Nu au jucat pentru "tricolori", dar au fost oameni de baza in nationala Armeniei, o reprezentativa care a lipsit de la marile competitii europene si mondiale.

La Erevan va lipsi superstarul Henrikh Mkhitaryan, dar cei doi fosti jucatori atrag atentia in privinta altor fotbalisti armeni.

Pericolul pentru poarta Romaniei poate veni de la atacantul brazilian Marcos Pizzelli. Armenia are si un portar bun, Arsen Beglaryan, care a aparat extraordinar cu Danemarca.

Fratii Arman si Artion Karamian pastreaza amintiri placute de la meciul Armenia - Romania 1-1, disputat la Erevan, pe 17 noiembrie 2004, in preliminariile CM 2006. O partida de trista amintire pentru noi, deoarece acel egal i-a scos pe tricolori din cursa pentru calificare, iar selectionerul Anghel Iordanescu a fost demis si inlocuit cu Victor Piturca.

"A fost un rezultat important pentru nationala Armeniei. Romania avea o echipa foarte buna, dar la acel meci i-au lipsit vreo sapte-opt jucatori. Imi amintesc ca fiecare jucator a luat o prima de vreo 3.000-4.000 de euro dupa acel meci. Am facut totul pentru echipa noastra", au rememorat fratii.

Karamienii il cunosc bine si pe actualul selectioner al Armeniei, Varujan Sukiasyan: "El ne-a convocat prima data la nationala Armeniei, cand aveam 17-18 ani. E un antrenor bun, dar care a activat doar in Armenia. In Danemarca a jucat cu un singur varf, dar cred ca impotriva Romaniei va forta cu doi atacanti".

Arman si Artiom Karamian au jucat opt ani in Liga I, la Rapid, FC Brasov, Gloria Bistrita, Ceahlaul, Poli Timisoara, Steaua si Unirea Urziceni. S-au retras in 2014, de la FC Clinceni.

In prezent, fratii Karamian sunt antrenori la Centrul de Copii si Juniori al Concordiei Chiajna.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Romania Armenia preliminarii, #calificari CM 2018, #nationala fotbal Romania Armenia, #Karamian Romania Armenia , #pariuri
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Daca o baga si pe...Simona Halep in primul 11 nici nu ma uit la meci
Poza P.S.D.Erie
P.S.D.Erie
rank 5
Toarai,domne,cel mai bine ar fi ca santrebati la Radio Erevan deune