Biletul zilei la pariuri: Ce au in comun pariorii iscusiti

Advertorial
Vineri, 21 Decembrie 2018, ora 12:18
10568 citiri
Biletul zilei la pariuri: Ce au in comun pariorii iscusiti

Nimeni nu poate castiga zilnic biletul zilei la pariuri online, insa exista persoane care se descurca mult mai bine decat majoritatea pasionatilor. Desi nu exista o reteta clara care sa ne poata garanta succesul, am aflat care sunt lucrurile pe care le au in comun pariorii iscusiti.

Pariurile sportive sunt si trebuie sa ramana divertisment, asa ca nu va faceti sperante ca veti reusi sa ingropati casele de pariuri, ci mai de graba ca veti paria mai inteligent decat o multimea.

O strategie clara de joc

Pariorii iscusiti stiu de ce fac ceea ce fac si nu se lasa la voia intamplarii. Chiar daca mai sunt loviti de ghinion, pe termen lung, strategia lor le permite sa-si puna in evidenta priceperea si sa nu depinda numai de sansa.

O strategie clara de joc are la baza un buget lunar sau de sine statator bine gandit, o strategie de mize precauta si o viziune pe termen mediu si lung.

Practic, rezultatele dintr-o saptamana sau o luna nu trebuie sa fie privite ca fiind definitiv si nu trebuie sa duca la o schimbare de strategie, pentru ca rezultatele nu se pot imbunatati daca se analizeaza un esantion foarte mic de pariuri. Este nevoie de luni si de ani pentru a evalua in mod corect sisteme la pariuri.

Joaca bilete realiste

Cel mai profitabil tip de bilet la pariuri este biletul single, adica biletul pe care se regaseste o singura selectie, insa pentru ca vorbim despre biletul zilei, trebuie sa readaptam un pic aceasta regula. Este clar, vei juca pariuri multiple, insa asta nu inseamna ca trebuie sa ai zeci de selectii pe bilet si nici o cota totala de ordinul zecilor, sutelor sau miilor.

Din contra, incearca sa nu joci mai mult de 4-5 ponturi si sa ai o cota totala nu mai mare de 6.00. Cu cat reduci numarul selectiilor, cu atat mai bine, insa retine ca fiecare pronostic trebuie sa fie castigator pentru a incasa ceva, asa ca alege pronosticuri cu o probabilitate mare de reusita. Totusi, nu cadea in extrema de a juca numai ponturi de cota 1.20.

Analizeaza fiecare partida in detaliu

Pariorii iscusiti nu adauga un pronostic pe bilet doar pentru ca au vazut ca optiunea respectiva are o cota de 1.40 si pentru ca majoritatea pariorilor merg pe aceasta varianta, ci analizeaza in mod concret, cu seriozitate, fiecare pronostic.

Si unul dintre cele mai importante lucruri este ca pariorii de top stiu sa spuna pas unor meciuri, unor zile si chiar unor perioade in care nu gasesc motive suficient de intemeiate pentru a juca un pont.

Cunoscatorii spun ca analiza unui meci trebuie sa dureze cel putin 30 minute, insa este bine ca analiza sa se faca din timp, pe parcursul mai multor zile, si nu repede, cu cateva ore sau zeci de minute inainte de startul partidelor, pentru ca informatiile adunate sunt de multe ori evaluate in mod eronat la cald.

Deschide cont la mai multe agentii de pariuri online

Profita de bonusuri la pariuri online si de cele mai bune cote din piata daca vrei sa-ti rotunjesti veniturile fara prea mare efort.

Practic, analizezi, selectezi si faci ceea ce faci de obicei, insa plasezi biletele tale la casa de pariuri online care iti ofera cele mai mare cote pentru acel bilet sau pariezi acolo unde ai parte de un alt avantaj major, cum ar fi rambursarea biletului pentru pierderile la limita, bonusul pentru pariuri multiple, cote marite si asa mai departe. Acesta este unul, daca nu principalul motiv pentru care pariorii profesionisti joaca online.

Totodata, promotiile te vor ajuta atat la deschiderea contului, oferindu-ti un bonus de bun venit, cat si pe parcurs, in anumite campionate, perioade si la anumite evenimente selectate, precum si in mod surprinzator, atunci cand operatorul va decide sa te recompenseze din nou pentru fidelitatea ta. Gasesti aici lista actualizata cu cele mai bune bonusuri oferite la pariuri online: www.topbonuspariuri.ro.

Nu cumpara ponturi 100% sigure

Asa ceva nu exista. Nimic nu este sigur la pariuri sportive, pentru ca daca ar fi existat, casele de pariuri ar fi falimentat de mult. Cei care pretind ca detin informatii de la meciuri trucate nu sunt altceva decat niste escroci, care au falsificat istorice, bilete, poze si filmulete pentru a te convinge ca ceea ce pretind ei este adevarat.

Retine: Nu scoate niciodata bani din buzunar pentru a cumpara ponturi si nu-ti irosi banii pentru a juca predictiile propuse de unul si de altul. Chiar daca odata la 100 de incercari mai si nimeresc cate un castig, din pura intamplare, nu te lasa influentat de nici un fel de demonstratie.

In plus, nu copia nici ponturile gratuite furnizate pe internet, intrucat nu vei detine controlul asupra pariurilor tale si nu vei putea progresa niciodata astfel. Este in regula sa te inspiri din argumentatiile altor pariori de calibru, insa doar pentru a-ti extrage informatii care poate ca ti-au scapat si nu pentru a cauta o alta parere care sa-ti sustina opinia, intrucat acest lucru ar fi dezastruos pe termen lung.

Nu visa sa te imbogatesti din pariuri online, ci concentreaza-te in primul rand asupra felului in care iti poti micsora pierderile. Daca reusesti sa faci ca disciplina, perseverenta si munca sa fie atuurile tale, cu timpul, ai sanse de a-ti atinge obiectivul, altfel vei ramane doar un alt cotizant...

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#ponturi pariuri, #pariuri sportive , #pariuri