Confuz cu impozitul pe banii retrasi la pariuri online? Descopera adevarul si sfaturi pentru ca sa platesti mai putin!

Advertorial
Luni, 15 Mai 2017, ora 16:43
13852 citiri
Confuz cu impozitul pe banii retrasi la pariuri online? Descopera adevarul si sfaturi pentru ca sa platesti mai putin!
Foto: PariuriX.com

Ai sau nu ai de platit impozit in acest an la pariuri online? Raspundem la aceasta intrebare cu ajutorul informatiilor si sfaturilor furnizate de catre specialistii din cadrul celei mai mari si mai active comunitati de pariori de la noi din tara, PariuriX.com.

Nu toate persoanele care au practicat jocuri de noroc online trebuie sa achite impozit la pariuri, contrar multor asteptari.

Specialistii ne spun ca doar banii retrasi din conturile deschise la agentiile de pariuri online licentiate la ONJN se vor impozita, nu si biletele castigatoare. Astfel, un jucator poate depune, juca si castiga la pariuri online de cate ori doreste fara sa trebuiasca sa depuna declaratia de venit.

Am pregatit cateva scenarii care iti vor raspunde la intrebari si te vor ajuta sa intelegi mai bine mecanismul.

Am de platit impozit la pariuri online daca:

  • am depus 200 RON si i-am pierdut? Raspuns: Nu.
  • am depus 100 RON si acum am 500 RON in contul de pariuri online? Raspuns: Nu, continua sa faci ceea ce ai facut pentru ca sa-i inmultesti!
  • am depus 300 RON si am retras 50 RON? Raspuns: Da, trebuie sa platesti impozit pentru fiecare retragere, chiar daca nu ai facut deloc profit.
  • am retras bani de la cazinouri online sau de la camerele de poker sau bingo online licentiate? Raspuns: Da, orice suma de bani retrasa care provine din jocuri de noroc online trebuie declarata.

Toate persoanele care au retras bani in intervalul 1 ianuarie 2016 - 31 decembrie 2016 sunt obligate sa depuna declaratia nr. 200 la ANAF pana pe 25 mai 2017, excluzand insa retragerile din 2017, intrucat acestea se vor declara abia in anul urmator, 2018.

ACEST TUTORIAL VIDEO TE INVATA CUM SA-TI FACI CONT ONLINE PE SITE-UL ANAF PENTRU A DEPUNE ONLINE DECLARATIA NR. 200!

Pentru a plati mai putin, asigura-te ca nu vei efectua niciodata o retragere mai mare de 67.500 RON.

De ce aceasta suma? Tocmai pentru ca retragerile se impoziteaza individual, iar aceasta cifra reprezinta limita superioara a primului prag, care se taxeaza cu numai 1% din suma.

Astfel, chiar daca vrei sa retragi 100.000 RON, de exemplu, imparte aceasta suma in doua retrageri de cate 50.000 RON si vei avea de plata numai 1% impozit.

SPECIALISTII DIN CADRUL COMUNITATII PARIORILOR DIN ROMANIA RECOMANDA ACESTE CASE DE PARIURI ONLINE LICENTIATE LA ONJN!

Un alt mod prin care poti reduce valoarea impozitului pe care il vei avea de achitat este sa te dezobisnuiesti sa retragi bani din contul de pariuri online. Gandeste-te ca cel mai profitabil pentru tine este sa retragi cat mai rar. De altfel, te poti bucura de sute, mii sau milioane de bilete jucate la care nu ti se percepe nici o taxa la depunere, dar nici la castig. Numai tu decizi cand sa retragi si implicit, cand sa platesti impozitul.

Fa-ti un obicei din a retrage o singura data pe an, si asta numai in cazul in care ai un plan clar acei bani, pentru ca altfel, daca scoti si dupa depui, n-ai castigat nimic, ba mai mult, pierzi niste bani din buzunarul tau!

ACEST TUTORIAL VIDEO TE INVATA CUM SA COMPLETEZI CORECT DECLARATIA NR. 200 DE LA ANAF, PAS CU PAS, DE LA CAP LA COADA!

Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#impozit pariuri online , #pariuri