Cote uriase la pariurile online: Dinamo - Astra, meciul care nu se termina cu scoruri albe

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 10:34
2030 citiri
Cote uriase la pariurile online: Dinamo - Astra, meciul care nu se termina cu scoruri albe
Foto: hepta.ro

Dinamo si Astra se infrunta in cel mai asteptat meci al etapei a 14-a (prima a returului). In mod normal, cotele la victorie ale celor doua formatii sunt 2,3 - pentru Dinamo si 3,2 - pentru campioana Romaniei.

Casa de pariuri online 888.ro ofera insa doua cote uriase in caz de victorie, 7 pentru Dinamo si 10 pentru Astra. Oferta se adreseaza doar jucatorilor noi, care pot primi si pana la 1.000 de lei, bonus de bun-venit.

Dinamo si Astra s-au mai intalnit de 27 de ori in Liga 1, de 10 ori s-au impus bucurestenii, tot de atatea ori au castigat giurgiuvenii, iar 7 jocuri s-au terminat la egalitate.

Palmares cu Dinamo gazda: 13 jocuri - 6 victorii Dinamo - 3 remize - 4 victorii Astra.

Prima partida a avut loc pe 12 septembrie 1998, Dinamo - Astra 2-0, goluri Jean Vladoiu si Adi Mihalcea. Pe bancile tehnice ale celor doua echipe se aflau Cornel Dinu, respectiv Gabi Stan.

Intaiul succes din contul Astrei s-a consemnat pe 13 iunie 2001, 4-3 pe arena din Ploiesti (Dascalescu, Ilyes, Craciun, Stancu / Dragan, Zicu, Ichim).

Sunt semne pentru un meci decis in favoarea uneia dintre grupari. O singura intalnire s-a incheiat fara gol, pe 11 decembrie 2011, cu Astra gazda.

Cea mai mare diferenta de scor: 6 decembrie 2014, Astra -Dinamo 6-1.

Ultimul succes bifat de "alb-rosii" pe teren propriu in campionat: 20 aprilie 2014, Dinamo - Astra 2-0.

Pariaza ACUM pe cotele speciale de la 888sport >> >

Trei victorii au reusit giurgiuvenii in editia trecuta, ultima pe 2 mai 2016, scor 4-2, meci la finalul caruia "astralii" au sarbatorit castigarea titlului de campioni, chiar in fata proprilor fani.

Cea mai recenta confruntare a avut loc pe 23 iulie 2016, Astra - Dinamo 1-4, goluri marcate de Boldrin, respectiv, Gnohere - tripla (2 din penalti), Valentin Lazar.

Ioan Andone si Marius Sumudica se vor infrunta pentru a cincea oara in Liga 1, palmaresul precedentelor confruntari fiind net de partea actualului tehnician al "alb-rosilor", care a invins de trei ori, in timp ce un joc s-a incheiat la egalitate.

Ioan Andone vs. Astra in Liga 1: 8 jocuri - 4 victorii - 3 remize - o infrangere.

Marius Sumudica vs. Dinamo in Liga 1: 11 jocuri - 6 victorii - 3 remize - doua infrangeri.

Mediile de varsta ale celor doua loturi: Dinamo - 24 ani si 11 luni; Astra - 27 ani si 11 luni.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Dinamo Astra cote pariuri , #pariuri