Din preliminariile Ligii Campionilor in Liga 1: Ce pariem la meciurile Viitorului si ale FCSB-ului din acest weekend

Advertorial
Sambata, 05 August 2017, ora 10:00
14881 citiri
Din preliminariile Ligii Campionilor in Liga 1: Ce pariem la meciurile Viitorului si ale FCSB-ului din acest weekend

FCSB s-a calificat in preliminariile Ligii Campionilor, dupa victoria obtinuta miercuri in fata vicecampioanei Cehiei, Viktoria Plzen, in timp ce Viitorul a fost surclasata de APOEL si va juca in play-off-ul Europa League, insa inainte de urmatoarele confruntari europene, cele mai bune doua echipe romanesti mai au de jucat cate doua partide in Liga 1.

Vezi cum au analizat specialistii din cadrul comunitatii pariorilor din Romania meciurile Sepsi vs. Viitorul si Concordia Chiajna vs. FCSB.

PARIAZA ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN LIGA 1, VEZI AICI LISTA AGENTIILOR RECOMANDATE

Sepsi vs. Viitorul

Campioana Romaniei s-a intors din Cipru, acolo unde a disputat mansa secunda a turului al III-lea preliminar din Liga Campionilor, in compania lui APOEL, pentru a face o noua deplasare, la Brasov, unde se va duela cu nou promovata Sepsi Sfantu Gheorghe.

In prima parte a jocului cu APOEL, echipa antrenata de Gheorghe Hagi s-a descurcat foarte bine si parea sa aiba mari sanse de izbanda in aceasta dubla mansa. Florinel Coman a nimerit bara si a avut inca o mare ocazie in primele 20 de minute, la fel ca si Tiru, care a ratat deschiderea scorului dintr-o pozitie foarte buna.

Jucatorii Viitorului au parut pur si simplu speriati dupa incasarea primului gol in minutul 53. Echipa a fost practic inexistenta in partea secunda a jocului, reusind sa tina de rezultat pana la finele primelor 90 de minute. In debutul primei reprize suplimentare, golul de 2-0 a fost marcat de ciprioti dupa o balbaiala generala in apararea campioanei Romaniei.

Lipsa de experienta si-a spus cuvantul. Jucatorii lui Hagi nu au facut fata presiunii si au reprezentat o prada usoara pentru APOEL, care in cele din urma a marcat inca doua goluri in poarta aparata de Ramniceanu.

Chiar daca a pierdut in primele doua deplasari din acest sezon, Sepsi a reusit sa o invinga pe cealalta nou promovata, Juventus Bucuresti, in primul meci disputat pe teren propriu in Liga 1.

Cu toate acestea, echipa antrenata de Valentin Suciu s-a facut de ras in ultimul meci, pierdut cu scorul de 1-5 la Botosani, in fata formatiei care avea sa se instaleze in fruntea clasamentului general la acel moment.

FC Botosani conducea cu 2-0 dupa primul sfert de ora de joc, iar in minutul 47, Victoras Astafei a fost eliminat in mod eronat, dupa ce abia l-a atins pe Musat intr-un duel aerian.

Desi are in mod clar un lot mai bun, Viitorul s-a epuizat miercuri in deplasarea din Cipru, care s-a intins pe parcursul a 120 de minute. Moralul din vestiarul campioanei nu este cu siguranta unul foarte bun. Jucatorii lui Sepsi isi vor juca sansa, tratand cu maxima seriozitate acest meci in vor primi vizita celei mai bune echipe din Liga 1 a sezonului trecut.

Pronosticul Sub 2.5 goluri la Betfair pare sa reprezinte cea mai la indemana alegere pentru acest meci. Nici pariul X la pauza SAU la final, care are o cota de 1.62 la Sportingbet nu trebuie neglijat!

Concorda Chiajna vs. FCSB

Vasile Miriuta a intrat in paine la Chiajna si a facut deja curatenie in lot, trimitand 5 jucatori la echipa a doua. In ultima partida cu Poli Iasi, ilfovenii au pierdut din cauza greselii lui Feussi, care si-a trimis mingea in proprie poarta in minutul 26.

Totodata, Pena a marcat golul egalizator pentru Chiajna in minutul 59, insa arbitrul a anulat reusita pe motiv de ofsaid, decizie contestata vehement de antrenorul Vasile Miriuta. Desi in ultima partida s-a descurcat onorabil, Chiajna ramane o echipa cu un lot foarte slab si va fi probabil una dintre candidatele pentru evitarea retrogradarii.

FCSB vine dupa ce a triumfat in returul cu Viktoria Plzen, intr-un meci care nu a fost atat de simplu pe cat indica scorul final. Chiar daca s-au impus cu scorul de 1-4, baietii lui Nicolae Dica au fost pusi in dificultate in primele 70 de minute. Cehii si-au creat multe ocazii de a marcat in prima repriza, insa Balasa a deschis scorul in minutul 27 dupa ce a transformat o lovitura libera din apropierea careului advers.

Plzen a egalat apoi in minutul 64 si sansele calificarii pareau destul de mici pentru ros-albastri. Teixeira a profitat insa de o balbaiala in defensiva gazdelor l-a invins pe Petr Bolek cu un sut violent din mijlocul careului.

Din acel moment, cehii s-au vazut nevoiti sa atace si le-au lasat stelistilor foarte multe spatii, iar Tanase a marcat pentru 1-3, 5 minute mai tarziu, in timp ce Alibec a inchis tabela, transformand un penalti in minutul 79, moment in care Dica a putut rasufla linistit.

Capitanul ros-albastrilor va fi suspendat in primul meci din play-off-ul Ligii Campionilor, pentru ca a fost avertizat cu cartonas galben in ambele meciuri jucate in compania cehilor. Chiar daca au facut risipa de efort in ultimul meci, elevii lui Nicolae Dica au un moral ridicat si acest lucru ii va ajuta enorm in urmatoarele partide. 1.65 este cota pentru victoria FCSB-ului la Betano, iar 2.10 este cota la Netbet pentru ca FCSB sa castige la 0.

Pe terenul Chiajnei rareori se marcheaza multe goluri, fapt pentru care pariul Sub 2.5 goluri la o cota de 1.63 la Unibet nu pare unul de trecut cu vederea!

PARIAZA LIVE SI DESCOPERA O OFERTA BOGATA PE MECIURILE DIN LIGA 1. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE SI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila si va recomanda sa nu jucati mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor - Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#cote pariuri Liga 1 , #pariuri