Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

La ce agentii de pariuri online putem paria 100% legal in 2019?

Advertorial
Joi, 17 Ianuarie 2019, ora 17:13
9299 citiri
La ce agentii de pariuri online putem paria 100% legal in 2019?

Exista numeroase pareri cu privire la care este cea mai buna casa de pariuri online licentiata in Romania, insa pariorul care vrea sa-si aleaga unde sa joace trebuie sa stie ca profesionistii se folosesc de avantajele oferite de fiecare operator de top in parte, asa ca au conturi deschise la mai multe agentii si joaca de fiecare data acolo unde au un avantaj.

Din start, trebuie eliminata ideea de numarul unu, ci mai de graba, cautarea ar trebui sa fie canalizata pe o selectie de agentii de top care sa se completeze reciproc si care sa-i ofere jucatorului sanse mai mari de reusita.

Criterii pentru alegerea celor mai bune agentii de pariuri online

Oferta de pariuri sportive - Atunci cand analizezi oferta unui operator nu trebuie sa te iei neaparat dupa cantitatea de sporturi sau campionate si nici nu dupa numarul de pariuri pe care operatorul il ofera pentru fiecare meci, ci trebuie sa te uiti la ce te intereseaza pe tine in mod personal. Degeaba are operatorul handicapuri asiatice alternative si tot felul de pariuri speciale pe cornere, galbene si intervale la auturi daca tu esti interesat de ceva care lipseste din oferta. Asa ca cel mai important este sa te uiti la evenimentele si tipurile de pariuri pe care obisnuiesti sa pariezi.

Valoarea cotelor - Acesta este un alt subiect discutabil, totusi, trebuie sa mentii aceeasi logica precum am discutat mai sus, si anume sa te uiti la evenimentele si la tipurile de pariuri care te intereseaza in mod regulat, pentru ca altfel risti sa fii indus in eroare. Spre exemplu, anumiti operatori au payout ridicat pe linia 1X2 la fotbal, insa stau foarte prost la celelalte tipuri de pariuri, altii stau bine la pariurile pe castigatorul meciului de tenis, dar nu au tipul de pariu de genul "Sub/Peste 20.5 game-uri" si tot asa.

Pariuri pe mobil - Degeaba are operatorul o oferta vasta si cote bune, daca nu iti ofera o experienta buna pentru pariurile din mers (in cazul in care pariezi de regula de pe dispozitive mobile) . Operatorii de top ne-au dezvaluit ca in ultimii ani, majoritatea pariurilor online au fost plasate de pe smartphone-uri si tablete, fapt pentru care agentiile au inceput sa dezvolte platformele web pentru mobil sau aplicatiile dedicate pentru iOS si Android. Inspecteaza si acest capitol pentru a face o alegere buna.

Metode de plata - Fiecare om are preferintele sale cu privire la metodele de tranzactionare. Anumiti pariori nu vor sa-si dea datele bancare pe internet si prefera sa depuna cash in agentii sau prin intermediul unor institutii de plata, cum este Smith&Smith sau Paysafecard, in timp ce altii vor sa foloseasca portofele electronice precum Skrill sau Neteller si lista poate continua. In fine, ca sa nu ai parte de dezamagiri vezi care sunt metodele de plata acceptate pentru depuneri si retrageri la pariuri online inainte de a te inregistra.

Pariuri live - Pentru unii, pariurile live nu reprezinta altceva decat o distractie ocazionala, insa pentru altii, a paria live reprezinta baza strategiei lor de pariuri. Cine nu au auzit de strategia MUG, inseamna ca nu a rasfoit niciodata forumurile comunitatii pariorilor din Romania. Exista numeroase strategii de pariuri live, insa acestea nu pot fi aplicate la toti operatorii licentiati la ONJN, intrucat unora le lipsesc anumite piete sau viteza de confirmare a pariurilor este pur si simplu insuficient de rapida. Totul trebuie inspectat inainte de a lua o decizie.

Oferte promotionale - Nu numai ofertele de bun venit trebuie luate la puricat atunci cand alegi agentiile la care sa pariezi online, ci si ofertele semi-permanente, cum ar fi cele in care ti se ramburseaza fonduri atunci cand pierzi un bilet la limita, cand meciul se incheie fara gol marcat si asa mai departe. In plus, pe langa aceste oferte semi-permanente mai exista si oferte recurente de realimentare, insa doar cativa operatori de top stau foarte bine la acest capitol. Daca vrei sa faci o alegere inspirata arunca o privire peste lista agentiilor licentiate in 2019 si ia-te dupa recomandarile specialistilor.

Nu conteaza cat de bun esti ca parior, ci conteaza sa te distrezi si sa joci responsabil. Pariurile nu trebuie considerate ca fiind o sursa sigura de castig, ci o activitate recreativa. Nu paria mai mult de 10% din veniturile tale lunare si nu miza niciodata mai mult decat iti permiti sa pierzi!

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#operator pariuri licentiat ONJN , #pariuri