La Liga: Ii trimite Nani pe catalani la culcare?

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 10:31
2395 citiri
La Liga: Ii trimite Nani pe catalani la culcare?
Foto: La Liga

Ponturi-bune.ro va prezinta analiza etapei a 9-a din prima liga de fotbal a Spaniei.

SPANIA - La Liga, etapa a 9-a

Ii trimite Nani pe catalani la culcare?

Spania propune un duel umar la umar al granzilor Atletico Madrid, Real Madrid si Barcelona, forte "extraterestre" intre care s-a intercalat o "intrusa" - FC Sevilla.

Toate formatiile amintite, carora li se adauga Villarreal, neinvinsa in actualul sezon, la fel ca si gruparile de forta din Madrid, sunt intinse pe numai doua puncte.

Runda a inceput vineri seara, in Pamplona, cu Osasuna - Betis Sevilla (1-2), si se incheie tot la ora de Liga Campionilor, duminica, pe "Santiago Bernabeu", cu Real Madrid - Athletic Bilbao.

O partida de mare interes se joaca pe "Mestalla": Valencia - Barcelona. Valencia, intrata pe mana italianului Cesare Prandelli, cauta sambata, de la ora 17.15, solutii impotriva tripletei magice Messi-Neymar-Suarez.

Mana italianului s-a facut simtita inca de la Gijon, de unde "liliecii" s-au intors cu toate cele trei puncte, 2-1 cu Sporting, dar Barcelona are alt calibru. Catalanii detin cel mai prolific atac din La Liga, cu 26 de goluri.

Barcelona are probleme importante de lot, mai ales in defensiva, acolo unde este silita sa improvizeze. Pique si Digne au iesit accidentati, la meciul cu Manchester City, din grupele Ligii Campionilor, iar solutia Jeremy Mathieu, fost jucator la Valencia, s-a dovedit uneori nesigura, mai ales ca rudimentarul francez a fost eliminat contra "cetatenilor".

Unibet ofera cota 4,9 ca portughezul Nani va marca in poarta Barcelonei. Meciul poate fi urmarit LIVE pe Unibet TV.

Liderul Atletico Madrid are o aparare impenetrabila: 3 goluri primite in 6 etape. Sevilla nu marcheaza multe (are o medie decenta, de doua goluri pe meci), dar pe "Sanchez Pijuan" este greu de "indoit". Andaluzii au patru victorii acasa din tot atatea jocuri, performanta fara egal, in actuala stagiune. Duminica, de la ora 17.15, va fi momentul adevarului.

Real Madrid asteapta descatusarea lui Cristiano Ronaldo. Portughezul are doar doua goluri in 5 aparitii in La Liga si, chiar daca are "Balonul de Aur" in buzunar, stie ca trebuie sa duca pana la capat rivalitatea cu Lionel Messi.

Poti paria pe La Liga la majoritatea caselor de pariuri online de top din Romania.

Consulta acest top al agentiilor si caselor de pariuri online autorizate si asigura-te ca beneficiezi de cotele cele mai bune si cele mai atractive bonusuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#ponturi pariuri La Liga, #ponturi Barcelona, #pariuri Real Madrid, #ponturi bune Valencia Barcelona , #pariuri