Pariuri online: Recomandarile lui Ionel Danciulescu pentru acest week-end

Joi, 13 Octombrie 2016, ora 20:16
2533 citiri
Pariuri online: Recomandarile lui Ionel Danciulescu pentru acest week-end
Foto: Ponturi-Bune

In etapa a opta din Premier League, derby-ul Liverpool - Manchester United atrage cu siguranta cel mai mare interes din partea pasionatilor de fotbal si pariuri.

"Cormoranii" traverseaza o perioada foarte buna in campionat, cu 4 victorii consecutive, dar acum intalnesc un adversar de cosmar pentru ei.

Mai mult, au si ceva probleme de lot, dupa cum avertizeaza Ionel Danciulescu, expertul Unibet, intr-o recenta analiza video postata pe canalul de YouTube al casei de pariuri online.

Daca analizam si statistica, observam ca Liverpool a pierdut ultimele 4 meciuri cu Manchester United, din Premier League, dar Jurgen Klopp a castigat 3 din cele 5 intalniri cu Mourinho. O cota "sigura" la pariurile sportive ar putea fi cea pe "Manchester United nu pierde cu Liverpool" - 1,79 la Unibet.

Goluri multe, ca in Cupa EFL?

Si partida dintre Chelsea si Leicester ar putea fi considerata un derbi, daca nu ar fi un meci intre doua echipe care au cam dezamagit pana acum... Pe de o parte londonezii se claseaza pe un modest loc 7, in timp ce "vulpile" se pare ca revin la statutul de echipa mica, dupa surpriza din sezonul trecut, cand au cucerit titlul in Premier League.

Chelsea a trecut de Leicester in acest sezon in Cupa EFL, cu 4-2 in prelungiri, dupa ce a revenit miraculos de la 0-2, chiar pe terenul campioanei. Asadar, derbi sau nu, meciul dintre Chelsea si Leicester ar putea aduce din nou cel putin un gol marcat de fiecare echipa - scenariu pe care se poate paria cu cota 1,73 la pariuri online.

Golurile lui Sergio Aguero "rimeaza" cu victoria

Alt "duel" care merita toata atentia in etapa a opta a Premier League este Manchester City - Everton. "Cetatenii" vin dupa doua partide fara succes in Champions League si in campionat, jocuri la care Sergio Aguero a lipsit de pe lista marcatorilor.

"Coincidenta sau nu, cand Aguero inscrie, City castiga. Asteptam meciul cu Everton sa vedem daca aceasta afirmatie poate deveni o regula", remarca Ionel Danciulescu.

Mai trebuie spus ca Sergio Aguero a inscris si in ultimul meci Manchester City - Everton, 3-1, disputat in Cupa EFL in luna ianuarie a acestui an. Expertul Unibet sugereaza asadar cota 1,68 pentru "Sergio Aguero inscrie cu Everton".

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#ponturi pariuri, #ponturi pariuri Anglia, #pariuri Anglia, #ponturi bune Anglia , #pariuri