Pariuri pe internet - 5 lucruri pe care trebuie sa le stie orice incepator

Advertorial
Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 14:20
11723 citiri
Pariuri pe internet - 5 lucruri pe care trebuie sa le stie orice incepator

(P) Vrei sa joci la pariuri pe internet si nu stii de unde sa incepi? Ti-am pregatit 5 sfaturi pentru a te ajuta sa incepi cu dreptul noul tau hobby!

Verifica contul cat mai rapid dupa inregistrare. Din vara anului 2015, ONJN a reglementat piata jocurilor de noroc online in Romania. Din acel moment, pariorii de la noi din tara au voie sa joace numai la agentiile de pariuri online care sunt licentiate la ONJN.

Statul ii obliga pe toti operatorii de jocuri de noroc care activeaza in mod legal la noi sa le verifice identitatea, varsta si domiciliul tuturor persoanelor care isi deschid un cont nou la pariuri pe internet, in termen de maximum 30 de zile de la deschiderea acestuia.

Cei care nu se supun acestei proceduri (care presupune, de regula, trimiterea unei copii de pe buletin si a unei facturi la utilitati care sa nu fie mai veche de 3 luni) se vor trezi cu conturile blocate dupa 30 de zile.

Aceasta masura ajuta la prevenirea practicarii jocurilor de noroc de catre minori si la prevenirea spalarii de bani, insa are si un rol important pentru ca ANAF-ul sa poata impozita in mod corect pariorii.

Anumiti operatori iti pot solicita si o poza a cardului bancar cu care ai efectuat prima depunere (in cazul in care ai folosit aceasta metoda). Trimite toate documentele solicitate cat de devreme pentru a evita eventualele intarzieri care te-ar putea pune intr-o situatia neplacuta.

Profita de bonusurile oferite, chiar daca acestea presupun un oarecare rulaj. Ofertele pe care operatorii ti le inainteaza la inregistrare sunt de cele mai multe ori avantajoase pentru tine. Numai in cazul in care ai deja o strategie definita si testata care se bate cap in cap cu termenii si conditiile pentru rulaj poti spune ca ai de ce sa nu accepti aceste daruri.

Gandeste-te ca in cele mai multe cazuri vei avea intre 30 si 60 de zile pentru a rula bonusul. Chiar daca la inceput ti se va parea ca vei fi presat de timp, in realitate, dupa ce incepi sa joci vei vedea ca la pariuri online se ruleaza sume mari intr-un timp scurt si jucand mize aparent mici.

Urmeaza o strategie precauta de money management. Pana cand nu ajungi la o reteta buna care sa-ti aduca succes, ai face bine sa incepi cu pasi marunti si cu asteptari pe masura.

Strategia pe care o folosesc cei mai multi dintre pariorii profesionisti este foarte usor de pus in practica si de asemenea extrem de eficienta, mai ales pentru un incepator.

Nu conteaza de cati bani dispui, ci doar de disciplina ta personala. Iti recomand sa joci numai pariuri individuale si sa iti stabilesti o miza fixa pe care sa o joci de fiecare data, la fiecare bilet.

De regula, profesionistii mizeaza intre 2% si 5% din banca la fiecare pariu. Fa si tu la fel!

Optiunea Cash Out poate fi extrem de utila, insa nu toti operatorii o ofera! Atentie la operatorii la care te inregistrezi. Desi este indicat sa ai conturi deschise la mai multe case de pariuri pe internet pentru a putea profita de cele mai mari cote din piata, trebuie sa alegi cu grija variantele cele mai potrivite pentru tine.

Desi o buna parte dintre operatori dispun de o functie de Cash Out, conditiile pentru functionarea acesteia variaza de la caz la caz. Spre exemplu, anumite agentii permit inchiderea numai pariurilor individuale sau numai cele din anumite competitii sportive si asa mai departe.

Pe acest portal de pariuri pe internet vei gasi recenziile detalie ale tuturor operatorilor si detalii despre aceasta functie, dar si despre oferte oferite de catre agentiile de pariuri online recomandate si licentiate la noi in tara.

La pariuri online platesti impozit doar pe retrageri. Da, este adevarat: jucand la pariuri online ai sanse mai mari de castig, pentru ca nu trebuie sa platesti nici o taxa la plasarea biletelor si nici nu platesti impozit pentru fiecare bilet castigat, ci numai pe sumele de bani pe care le retragi din contul de pariuri online.

In plus, daca nu retragi dintr-o data mai mult de 66.750 RON (adica echivalentul a in jur de 15.000 de Euro), nu vei plati niciodata mai mult de 1% impozit.

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila si va recomanda sa nu jucati mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor - Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#pariuri online, #ponturi pariuri , #pariuri