Pariuri recomandate la AS Roma vs Atletico Madrid

Advertorial
Joi, 07 Septembrie 2017, ora 17:17
10169 citiri
Pariuri recomandate la AS Roma vs Atletico Madrid

Inca din prima runda a noului sezon de Champions League, faza grupelor, vom avea ocazia de a vedea dueluri spectaculoase, unul dintre ele disputandu-se intre AS Roma si Atletico Madrid, echipe ce provin din ligile de top.

AS Roma

Nu a avut tocmai un start reusit de campionat, obtinand doar 3 puncte din doua etape. In prima "lupii" au invins-o cu 1-0 in deplasare pe Atalanta, in a doua fiind intrecuti pe teren propriu de Inter Milano cu 1-3. Asta desi echipa antrenata de Eusebio Di Francesco era in avantaj la pauza, chiar si dupa prima jumatate a celei de-a doua reprize.

Sezonul trecut AS Roma a fost eliminata de Porto in play-offul Champions League. In urma cu doua editii, insa, "lupii" au ajuns in primavara europeana a acestei competitii, invinsi fiind in optimile de finala de catre Real Madrid. Din ultimele 15 partide in Champions League, AS Roma a obtinut o singura victorie si aceea cu 3-2 pe teren propriu, golul decisiv fiind marcat din penalty.

Atletico Madrid

Nici Atletico Madrid nu are un start bun de campionat, in prima runda obtinand in deplasare doar o remiza cu 4 goluri impotriva nou-promovatei Girona. Gazdele au condus la pauza cu 2-0, pentru ca la jumatatea reprizei secunde Atletico sa ramana in inferioritate numerica. Cand nu se mai astepta nimeni insa, formatia din capitala a egalat. In a doua etapa formatia antrenata de Diego Simeone a trecut in deplasare cu 5-1 de Las Palmas.

Editia trecuta de Champions League, Atletico Madrid a patruns pana in semifinale, unde a fost eliminata de Real Madrid. Atunci Atletico a invins de 3 ori in deplasare, dintre care doua victorii s-au inregistrat cu scorul de 1-0.

Intalniri directe

Atletico Madrid si AS Roma s-au intalnit de doua ori pana acum. Se intampla in sezonul 1998-1999 de Cupa UEFA. In sferturile de finala, Atletico Madrid se impunea atat pe teren propriu, cat si in deplasare cu 2-1. In istoria sa, Atletico Madrid a disputat 29 meciuri impotriva formatiilor din Italia, castigand 15, pierzand 11, remizand in 3 randuri. De cealalta parte, AS Roma a intalnit de 34 ori formatii din Spania, obtinand 12 victorii, 4 remize, suferind 18 infrangeri.

Duel foarte strans

Acesta este cel mai echilibrat duel din prima etapa a fazei grupelor Champions League, conform casei de pariuri Netbet. Astfel, "lupii" au cota 2.65 la victorie, iar "plapumarii" 2.7. La Netbet gasim peste 90 optiuni de pariu pentru aceasta partida. Aici includem pariurile speciale, precum victorie la 0, victorie din urma, sa castige oricare repriza, castigator meci si peste/sub 2.5 goluri etc..

Oferta bogata nu va determina sa va creati cont la Netbet? Atunci sunt sanse mari sa o faca recenzia Netbet, care se gaseste pe site-ul Intelbet.ro. Aceasta recenzie obiectiva iti spune atat punctele forte, cat si pe cele slabe, informatii care te vor ajuta foarte mult sa te decizi daca doresti sa te inregistrezi la aceasta casa online.

Pronosticurile noastre

Niciuna dintre echipe nu putem spune ca a impresionat placut in acest debut de sezon, un plus vazandu-l insa la Atletico Madrid, care sa nu uitam ca a ajuns in semifinale sezonul trecut de Champions League si in ultimul act in urma cu doua, respectiv 4 editii. Faptul ca AS Roma are un parcurs modest in aceasta competitie ne face sa credem ca oaspetii vor pleca victoriosi de aici. Totodata, nu vedem a se marca multe reusite in aceasta partida, Atletico Madrid nefiind o echipa care sa exceleze la capitolul ofensiv in Champions League.

AS Roma (DNB) (miza rambursata la egal) - 1.83

Sub 2.5 goluri - 1.58

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Intelbet pariuri , #pariuri