Premier League: Ultimele informatii inaintea meciurilor si ponturi pentru pariori

Vineri, 04 Noiembrie 2016, ora 16:14
2120 citiri
Premier League: Ultimele informatii inaintea meciurilor si ponturi pentru pariori
Foto: Hepta.ro

Runda a 11-a din Premier League ii provoaca teribil pe pariori. Derbiul Londrei, Arsenal - Tottenham, agita piata pariurilor online.

Meciul de duminica, de la ora 14.00, va opune o formatie aflata in plina forma, Arsenal, uneia care da semne evidente ca se sufoca, Tottenham, dar care ramane singura trupa neinvinsa in campionatul primei divizii engleze, de la startul sezonului.

Semnalele ca Tottenham, formatie antrenata de argentinianul Mauricio Pochettino, nu se simte bine sunt cele trei remize consecutive din Premier League, dar si esecul suferit acasa, in grupele Ligii Campionilor, 0-1 cu Bayer Leverkusen, la mijlocul saptamanii.

Arsenal, in schimb, sta aproape lipita de liderul Manchester City si vine dupa 3-2 cu Ludogoret Razgrad, in Liga Campionilor, intorcand scorul de la 0-2. Arsenal si City sunt despartite de doar doua goluri, cele care fac diferenta la golaveraj.

Unibet ofera cota 3,1 pentru combinatia 1 PAUZA / 1 FINAL. Meciul de pe "Emirates" poate fi urmarit pe Unibet TV (link aici).

Dupa victoria glorioasa cu Barcelona, Manchester City nu ar trebui sa tremure, pe teren propriu, cu Middlesbrough, o formatie din a doua jumatate a clasamentului.

Unibet propune cota 1,72 ca formatia gazda va puncta in ambele reprize. Asta desi Boro a incasat doar 11 goluri in primele 10 etape, stand mai bine in aparare chiar si decat Liverpool (13 goluri primite).

Manchester United, revenita in Insula dupa umilinta de la Istanbul (1-2 cu Fenerbahce, joi, in Liga Europa), a devenit un caz in Anglia. Duminica, de la ora 17.00, codasa Swansea, penultimul loc, cu doar 5 puncte, are ocazia sa ii puna si mai mult in dificultate pe "diavoli". Daca Manchester United nu va trece nici de galezi, apele se vor tulbura si mai mult.

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici pare blocat, iar Jose Mourinho - un manager fara solutii, la fel cum s-a intamplat si in ultimul sau mandat la Chelsea Londra.

Goluri multe anunta meciurile Liverpool - Watford (duminica, ora 16.15) si Chelsea - Everton (sambata, ora 19.30)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#ponturi Premier League, #pariuri online premier league, #ponturi bune Premier League , #pariuri