Antrenori si jucatori ai unei echipe de traditie din Romania, suspendati dupa meciuri aranjate pentru pariuri

Joi, 26 Mai 2016, ora 08:59
3878 citiri
Antrenori si jucatori ai unei echipe de traditie din Romania, suspendati dupa meciuri aranjate pentru pariuri
Foto: FC Gloria Buzau

Antrenorii Gloriei Buzau, Ion Viorel, Romeo Bunica si Marian Rosu, au primit suspendari de cate doi ani din fotbal si amenzi de cate 200.000 de lei, pentru meciuri aranjate pentru pariuri, mai multi jucatori ai acestei formatii primind sanctiuni in acest sens de la Comisia de Disciplina a FRF, in urma sesizarii Departamentului de Integritate.

De asemenea, jucatorul Cristian Stoicescu a primit o suspendare de 8 luni si o amenda de 30.000 de lei, Dan Sirbu a fost suspendat 6 luni si amendat cu 15.000 de lei, Sebastian Agache a primit suspendare de 6 luni si amenda de 15.000 de lei, Iulian Danita a primit o perioada de suspendare de 12 luni si a fost amendat cu 50.000 lei, relateaza News.ro.

Jucatorul Claudiu Dumitrescu este suspendat pentru o perioada de 10 luni si a primit o penalitate sportiva de 40.000 lei, iar Daniel George Daniel este suspendat pentru o perioada de 6 luni si a primit o amenda de 15.000 lei.

Potrivit FRF, jucatorul Catalin Petrut Vlaicu a fost suspendat 10 luni si a fost amendat cu 40.000 de lei, iar Gabriel Bobe a primit suspendare de 6 luni si 15.000 lei amenda.

"Jucatorul Dedu Mugurel este sanctionat cu masura suspendarii pentru o perioada de 6 luni si o penalitate sportiva de 15.000 lei. Jucatorul Georgian Marcu este sanctionat cu masura suspendarii pentru o perioada de 12 luni si o penalitate sportiva de 50.000 lei. Jucatorul Popescu Nini Adrian este sanctionat cu masura suspendarii pentru o perioada de 2 luni si o penalitate sportiva de 10.000 lei.

Jucatorul Burlacu Dorin este sanctionat cu masura suspendarii pentru o perioada de 6 luni si o penalitate sportiva de 15.000 lei. Jucatorul Palimaru Clement este sanctionat cu masura suspendarii pentru o perioada de 10 luni si o penalitate sportiva de 40.000 lei. Jucatorul Iordache Cristian Alin este sanctionat cu masura suspendarii pentru o perioada de 2 luni si o penalitate sportiva de 10.000 lei", mai transmite FRF.

De asemenea, clubul Gloria Buzau este obligat in solidar cu antrenorii si jucatorii la plata penalitatilor sportive.

Acest dosar vizeaza peste zece meciuri aranjate de Gloria Buzau in sezonul 2014/2015 al Ligii a II-a. In aceasta editie de campionat, formatia buzoiana este pe locul al doilea in play-out-ul Seriei I a Ligii a II-a.

Echipa Gloria Buzau a fost infiintata in anul 1971, iar la finalul sezonului 1977-1978 a promovat, pentru prima oara, in Divizia A. Ultima oara Gloria Buzau a activat in Liga I intre anii 2007-2009. In prezent Gloria Buzau activeaza in Liga a II-a.

In anul 1985, echipa a terminat Divizia A pe locul 5, iar in acel sezon golgheterul echipei a fost marele Dudu Georgescu.

Citeste mai multe despre acest caz:

Ancheta fara precedent in fotbalul romanesc: Campionat distrus de mafia pariurilor

Antrenorul unei echipe cunoscute din Romania: Am dat afara 6 boschetari nenorociti cu conturi la pariuri!

Caz halucinant de trucare de meci in Romania: "Ni s-a spus sa pierdem cu 3-0!"

Cel mai mare scandal legat de blaturi din fotbalul romanesc a inceput cu o amanare: Suspectii erau la antrenament!

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#antrenori Gloria Buzau suspendati, #antrenori Gloria Buzau pariuri, #jucatori Gloria Buzau suspendati, #jucatori Gloria Buzau pariuri , #stiri fotbal