Calvarul unui fotbalist roman acuzat de blaturi: Datorii uriase si familie distrusa

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 10:19
6192 citiri
Calvarul unui fotbalist roman acuzat de blaturi: Datorii uriase si familie distrusa
Foto: Facebook/ Dacia Unirea Braila

Costel Rosu, unul dintre cei doi fotbalisti de la Dacia Unirea Braila dati afara din cauza acuzatiilor de blat, isi spune povestea.

Jucatorul in varsta de 32 de ani neaga acuzatiile fostilor sai sefi si coechipieri si spune ca traieste un adevarat calvar.

Rosu sustine in Gazeta Sporturilor ca nu a fost platit aproape un an de zile si a ajuns sa se indatoreze peste tot si si-a distrus chiar si familia, sotia alegand sa divorteze de el.

"Am datorii, da, dar nu la camatari. Cum sa traiesc neplatit de atatea luni?! M-am imprumutat la prieteni, la cunoscuti, chiar si la colegi. Daca luam bani de la camatari, cine stie pe unde eram acum. Am vreo 300 de milioane (de lei vechi - n.red.) datorii, inclusiv pe la banci. Sora mea o sa faca un imprumut ca sa le achit.

Sotia a divortat de mine. Toata ziua eram la club, ca am licenta C si antrenam si doua grupe de copii si juniori. Nici pentru munca aia nu eram mereu platit. Nu stateam nici cu ea, nici bani nu aduceam. Mi-a spus ea sa nu ma duc la Braila, dar nu am ascultat-o. Au fost o gramada de probleme, certuri si ne-am despartit. Acum stau iar la parinti", a povestit Rosu.

Acesta sustine ca a renuntat la salariile restante, aproximativ 35.000 de lei (350 de milioane de lei vechi) pentru ca nu mai suporta scandalurile, nu pentru ca si-ar recunoaste in vreun fel vina, desi formatia braileana i-a promis ca nu va face plangere daca nu isi va cere bani.

"Nu mai suportam toate scandalurile pe care le aveam de cand am venit la Braila, inclusiv in familie. Oricum, a fost ciudat ca ni s-a spus de la club ca nu vor face nicio plangere impotriva noastra daca renuntam la bani. Dar lucrurile nu vor ramane asa."

Fotbalistul mai spune ca tot acest scandal a fost pornit pentru ca el s-a aflat in prima linie a celor care si-au cerut drepturile salariale, iar clubul s-ar fi razbunat astfel pe el.

"Va spun eu de unde cred ca mi se trag toate astea. Toata lumea stie, n-am fost platiti zece luni. Iar eu, desi nu-mi place sa ma cert, am inceput sa ma iau de ei. Le-am tot reprosat antrenorului, conducerii, ca nu ne dau banii. Ne tot amanau de la o saptamana la alta. Si n-am mai putut, i-am facut mincinosi si in alte feluri. Probabil devenisem incomod. Chiar m-am certat rau cu antrenorul Panzaru dupa meciul de la Mioveni. Nu doar pentru ca am ratat acel penalti, dar si pentru conditiile de la echipa. Acum lasa sa se inteleaga ca as fi ratat special. Dar acel penalti a fost primul pe care l-am ratat in doi ani la Braila. A aparat portarul, ce sa fac? Daca era ceva, nu trageam in afara portii?!"

Costel Rosu si Gabriel Iosofache au fost dati afara de la Dacia Unirea Braila dupa ce au fost acuzati ca au trucat mai multe partide.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#jucator roman acuzat blat, #Dacia Braila blat Liga 2, #jucator dat afara blat , #stiri fotbal