Dezastru in fotbalul romanesc: Un club de traditie a intrat in faliment

Miercuri, 13 Ianuarie 2016, ora 07:12
6402 citiri
Dezastru in fotbalul romanesc: Un club de traditie a intrat in faliment
Foto: FC Bihor

Haosul care domneste in fotbalul romanesc a mai facut o victima, un club de traditie intrand in faliment.

Formatia FC Bihor isi va incheia activitatea fotbalistica dupa ce Curtea de Apel Oradea a decis definitiv intrarea in faliment a echipei din cauza datooriilor.

"Respinge ca nefondat recursul declarat de recurentul debitor Clubul Sportiv Fotbal Club Bihor Oradea in contradictoriu cu intimatii creditori Szatmari Alexander Stefan, Muzsnay Zsolt, SC Trameco SA, DGRFP Cluj-Napoca prin Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bihor, Dulau Dorin Raul si lichidator judiciar RVA Oradea Insolvency Specialists SPRL in reprezentarea debitoarei CS FC Bihor Oradea, impotriva Sentintei nr. 1235/F din 6 octombrie 2015 pronuntata de Tribunalul Bihor pe care o mentine in totul. Fara cheltuieli de judecata in recurs. Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica azi, 12 ianuarie 2016", este sentinta dureroasa a judecatorilor.

Presedintele Bihorului, Mircea Fodor, a admis ca decizia Curtii de Apel Oradea inseamna practic desfiintarea clubului, desi acesta spera sa salveze centrul de copii si juniori pentru a porni un nou proiect.

"In mod normal, cu prima echipa nu mai putem evolua in campionat. Sper sa mai putem salva Centrul de copii si juniori, echipele sunt in campionat si majoritatea ocupa locuri fruntase. Juniori, care pot sta la baza unui nou proiect pornit de la zero, fara datorii. Fotbalul din Oradea nu va muri, vom vedea din vara din ce esalon vom porni si sub ce forma", a spus Mircea Fodor, conform DigiSport.

Potrivit site-ului oficial al clubului, FC Bihor are o istorie ce incepe tocmai in 1910, in decursul deceniilor echipa purtand mai multe denumiri si avand o serie de performante remarcabile.

FC Bihor nu este insa singura echipa de traditie din fotbalul romanesc amenintata cu disparitia. Universitatea Cluj se zbate in Liga 2 pentru a evita falimentul, asa cum se intampla si cu cei de la Otelul Galati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#FC Bihor faliment, #echipa Romania faliment, #club istoric faliment , #stiri fotbal