Didi Prodan a murit: Reactii din lumea fotbalului dupa aceasta tragedie

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 07:45
8969 citiri
Didi Prodan a murit: Reactii din lumea fotbalului dupa aceasta tragedie
Foto: Hepta.ro

Lumea fotbalului romanesc reactioneaza dupa ce fostul mare international, Didi Prodan, a murit la numai 44 de ani.

Cele doua foruri de conducere, FRF si LPF, au postat mesaje de condoleante in cursul noptii de miercuri spre joi.

"Daniel Prodan, unul dintre cei mai buni fundasi centrali din istoria fotbalului romanesc, a incetat din viata miercuri seara la varsta de 44 de ani", se arata in mesajul LPF.

"Fostul international roman, Daniel Prodan, a decedat miercuri seara, la varsta de 44 de ani, in locuinta sa, dupa ce a suferit un infarct", se arata si in mesajul de condoleante al celor de la FRF.

De notat este faptul ca in timp ce Liga are mesajul de condoleante ca articol principal pe site, Federatia, al carei presedinte se afla in conflict cu Prodan, a ales sa il posteze la stirile secundare de pe propriul site.

Prodan nu a fost uitat nici de fostul sau club, Atletico Madrid transmitand un mesaj de condoleante.

Iata si alte reactii ale oamenilor de fotbal:

"Un om de la care am invatat multe, care prima data cand am ajuns la echipa nationala m-a sprijinit si sfatuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa in cariera mea, un om pe care nu l-am vazut niciodata suparata si care mereu zambea!!!Ai lasat un gol imens in sufletele noastre!!!Dumnezeu sa te odihneasca in pace!", a transmis Gabriel Torje.

"O veste tragica pentru fotbalul romanesc... un om care a dat totul pentru fotbal ne paraseste prea devreme! Odihneste-te in pace, prieten drag...", a scris si Cristi Sapunaru.

"A fost un soc pentru toata lumea... Am suferit impreuna, am fost prieteni foarte buni, am ras impreuna... Chiar nu pot sa mai vorbesc acum, nu am cuvinte", a declarat Viorel Moldovan potrivit ProSport.

"Da, stiu despre ce vreti sa vorbim, am aflat si eu... Ridicol e ca nu mai putem face nimic acum. O sa iau legatura cu Licinia (sotia lui Didi Prodan - n. red), apoi voi vorbi cu Pandi (Basarab Panduru), cu Titi Dumitriu, cu Lacatus sa vedem ce putem face pentru el", a precizat Mihai Stoichita, fost antrenor al lui Prodan la Steaua.

"Chiar acum cateva minute am vorbit cu sotia lui la telefon... Ce pot sa zic? Sunt socat! Mi-a fost coleg de nationala, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a aratat niciodata ca ar fi avut probleme de sanatate. Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Jucam fotbal impreuna, depuneam efort si niciodata n-a aratat ca ar fi avut vreo problema. Sunt socat si as vrea sa nu mai vorbesc in momentul de fata despre asta", a spus si Florin Prunea.

Daniel Prodan a murit in miercuri seara la numai 44 de ani, fostul mare international roman suferit un infarct.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Didi Prodan mort, #Didi Prodan deces, #Didi Prodan mort infarct , #stiri fotbal