Doi fotbalisti cunoscuti au batut mar un politician (Video)

Marti, 09 Octombrie 2018, ora 19:45
12939 citiri
Doi fotbalisti cunoscuti au batut mar un politician (Video)
Foto: captura video

Doi fotbalisti de top sunt investigati pentru un atac petrecut intr-o cafenea asupra unui om politic.

Aleksandr Kokorin, de la Zenit St. Petersburg, si Pavel Mamaev, de la FC Krasnodar, l-au agresat fizic pe Denis Pak, oficial in Ministerul Industriei si Comertului din Rusia.

Ministerul de Interne al Rusiei a deschis o investigatie asupra incidentului.

VIDEO: Momentul in care Denis Pak e atac de Aleksandr Kokorin si Pavel Mamaev

Zenit a catalogat drept "dezgustator" comportamentul lui Kokorin, in timp ce Krasnodar intentioneaza sa-i rezilieze contractul lui Mamaev.

"Investigatia are ca scop de a stabili toate circumstantele si participantii la acest incident", se arata intr-o declaratie facuta de purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne al Rusiei.

Din imaginile surprinse de camerele video din interiorul cafenelei se observa cum Denis Pak e lovit cu pumnii si chiar cu un scaun de cei doi jucatori. Totul ar fi pornit dupa ce Denis Pak le-ar fi cerut celor doi fotbalisti sa nu mai faca galagie.

Conform presei din Rusia, Denis Pak s-a ales cu mai multe vanatai si cu un dinte spart.

Pe langa sanctiunile din partea cluburilor, Kokorin si Mamaev, buni prieteni chiar daca evolueaza la echipe diferite, risca pana la cinci ani de inchisoare!

Aleksandr Kokorin are 27 de ani si a strans pana acum 48 de selectii in nationala Rusiei, pentru care a marcat 12 goluri. Inainte de a ajunge la Zenit, in vara lui 2018, atacantul a mai evoluat pentru Dinamo Moscova si Anzhi Makhachkala.

De partea cealalta, Pavel Mamaev (30 de ani) a strans 15 selectii in nationala Rusiei. Evolueaza la Krasnodar din 2013, dupa ce in trecut a fost la Torpedo Moscova si TSKA Moscova.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Kokorin Mamaev batut Pak, #fotbalisti rusi batut politician , #stiri fotbal