Edi Iordanescu raspunde ofertei FCSB: Nu stiu cine ma asteapta doua saptamani

Miercuri, 22 Mai 2019, ora 19:26
6322 citiri
Edi Iordanescu raspunde ofertei FCSB: Nu stiu cine ma asteapta doua saptamani
Foto: cfr1907.ro

Antrenorul dorit de Gigi Becali pe banca tehnica a FCSB-ului, Edi Iordanescu, i-a dat un prim raspuns latifundiarului.

Fiul fostului selectioner spune ca el isi doreste sa continue la Medias, acolo unde este manager general, insa va face acest lucru numai daca i se vor asigura conditii pentru a face performanta.

Tot Iordanescu junior spune ca mai dureaza pana va lua o decizie si ii transmite lui Becali ca risca intreg sezonul urmator daca il asteapta si nu numeste cat mai curand un tehnician la echipa.

"Contractual, mai sunt legat un an de club, mereu am mizat pe continuitate si mesajele mele au fost in sensul asta, dar sunt multe elemente care vor influenta aceasta continuitate. Conform contractului, sunt si mijloace prin care poate inceta daca una dintre parti nu reuseste sa asigure ceea ce s-a angajat. Sa puna la dispozitie bugetul pentru sezonul urmator, sa asiguram continuitate la nivelul grupului, sa securizam jucatorii, sa am implicare totala in selectie. Eu nu am pretentii suplimentare. Pretentiile mele sunt strict pentru a imbunatati activitatea la echipa.

Nu sunt un antrenor pasager, care sa bifeze 2-3 luni. Am avut experienta CFR Cluj, imi doresc continuitate, dar, daca nu va fi continuitate, sa stiti foarte bine ca nu va fi nu pentru ca eu imi doresc altceva, ci pentru ca nu ne putem ridica la nivelul la care am discutat ca trebuie sa o facem. Daca nu putem sa producem performanta, atunci facem un pas inapoi, strang mana, multumesc si cu regrete importante probabil ca voi alege, cel putin o perioada, sa stau acasa, fiindca atunci cand lucrurile vor fi clare aici, probabil ca va fi prea tarziu pentru mine.

Nu stiu cine e dispus sa ma astepte inca doua saptamani si sa pericliteze probabil sezonul urmator, doar de dragul de a vedea daca poate sa ajunga sau nu la o intelegere cu mine. Nu are nicio legatura continuitatea mea cu alte oferte, posibilitati sau interes din alte parti", a declarat Edi Iordanescu, citat de gsp.ro.

FCSB a ramas fara antrenor dupa ce Mihai Teja a fost demis ca urmare a ratarii titlului in sezonul proaspat incheiat, iar Gigi Becali a anuntat ca Iordanescu junior este principalul favorit pentru a prelua echipa.

Totusi, Edi Iordanescu a anuntat in mai multe randuri ca nu va colabora cu Becali, el dorind sa aiba control deplin asupra echipei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Edi Iordanescu FCSB antrenor, #Becali antrenor Edi Iordanescu, #Edi Iordanescu oferta FCSB , #stiri fotbal