"El Clasico". Mai mult decat un derbi: Barcelona rapune Real Madrid dupa un meci fabulos (Video)

Duminica, 23 Martie 2014, ora 23:53
14595 citiri
"El Clasico". Mai mult decat un derbi: Barcelona rapune Real Madrid dupa un meci fabulos (Video)

FC Barcelona a invins Real Madrid cu 4-3 intr-un derbi spaniol de neuitat, disputat pe "Santiago Bernabeu", un "El Clasico" in care Real a condus cu 2-1 si 3-2, dar a sfarsit rapusa pe teren propriu, cu un om in minus, dupa eliminarea lui Ramos.

Messi de trei ori, dintre care doua goluri din penalti, Iniesta si de partea cealalta Benzema cu o dubla, plus Ronaldo tot din penalti, au fost eroii pe tabela din acest joc.

Partida a inceput la o intensitate foarte mare si a continuat sa fie una spectaculoasa in toate cele 90 de minute ale sale. Iniesta a deschis balul cu un gol in minutul 6. Messi l-a deschis excelent in careu cu o pasa stralucita, "optarul" Barcei a avansat bine, a controlat balonul si a sutat sub bara pentru 1-0.

"Santiago Bernabeu" a fost cateva minute sub tacere, pana cand la rampa a iesit Benzema. Un Benzema ajutat de Di Maria, care a centrat de doua ori decisiv pentru cele doua goluri ale francezului. Primul gol a fost marcat cu capul, al doilea din voleu, din plin careu, dupa un stop impecabil.

Nu avea sa se termine 2-1 la pauza insa, pentru ca Messi a venit parca de nicaieri din afara careului, a intrat, a profitat de gafe in lant in centrul apararii madrilene si a punctat in stanga lui Alves.

Un 2-2 la pauza plin de spectacol, care se termina cu o posesie zdrobitoare in favoarea Barcei: 64 la 36 la suta.

"El Clasico" a continuat sa fie de neuitat si dupa pauza insa. A fost 3-2 pentru Real dupa un penalti primit de gazde, un penalti care s-a dovedit o mare gafa a arbitrului Mallenco. Ronaldo a fost faultat de Dani Alves, dar a fost o infractiune in afara careului. S-a dat penalti, Ronaldo a batut excelent si Real conducea din nou.

Din nou insa bucuria gazdelor a fost de scurta durata. Si a fost iarasi un penalti care sa decida soarta tabelei. Sergio Ramos l-a faultat decisiv in careu pe Neymar, penalti cu eliminare la Ramos si un moment care poate a decis acest "El Clasico." Messi a batut fara emotii, precum Ronaldo mai devreme, si astfel pe tabela era un 3-3 amenintator pentru Real, care avea un om in minus.

Dar pe final s-a mai dat un penalti, cel decisiv pentru victoria Barcelonei. Iniesta a fost faultat de Xabi Alonso cu 7 minute inainte de final, s-a acordat din nou penalti pentru catalani si din nou Messi a fost la inaltime.

Un 4-3 care de data asta a ramas si scorul final, fara sa se mai intample si alte evenimente pana la capatul partidei.

Barcelona reinvie lupta la titlu, venind la un punct in spatele lui Real, dar si a celor de la Atletico Madrid, ambele rivale din capitala Spaniei avand acum 70 de puncte.

Accesati acest link pentru a viziona fazele VIDEO din aceasta partida.

Iata filmul partidei:

Real Madrid - FC Barcelona 3-4

Min.93: FINAL DE MECI: Real - Barcelona 3-4!

Min.90: Se acorda 3 minute de prelungire!

Min.89: Intra Morata in locul lui Modric, la Real.

Min.87: Galben si Modric, pentru un fault la Messi.

Min.85: Cartonase galbene pentru Ronaldo si Xabi Alonso, care si-au scapat nervii din frau.

Min.83: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Barcelona!!! Messi bate din nou impecabil si 4-3 Barcelona intr-o nebunie de meci.

Min.82: Penalti Barcelona la un fault la Iniesta!!!

Min.77: Schimbare la Barca, iese Fabregas, intra Sanchez.

Min.73: Sut fabulos Dani Alves!! Mingea loveste bara...ce noroc are Real!

Min.71: Reluare cu capul Busquets, dupa un corner, mingea se duce alaturi.

Min.68: Schimbare la Barca, iese Neymar, intra Pedro.

Min.66: Galben Busquets dupa un fault la Bale.

Min.65: Schimbare la Real, iese Benzema, intra Varane. Schimbare clar defensiva.

Min.64: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Meeeesi! 3-3 dupa ce si Messi bate imparabil.

Min.63: Ce moment! Penalti Barcelona si rosu la Sergio Ramos, care l-a tras pe Neymar ca ultim aparator!

Min.61: Sut de la distanta Neymar, prinde lejer Alves.

Min.59: Sut foarte bun Iniesta de la distanta, sut deviat de Bale, din nou corner!

Min.57: Bale primeste o pasa de la Benzema, suteaza din unghi in Valdes, corner!

Min.54: GOOOOOOOOOOOOOOOOL Ronaldoooooo! 3-2 dupa un penalti batut excelent. Dar sa nu uitam gafa lui Mallenco...

Min.53: Penalti Real Madrid! Fault Dani Alves la Ronaldo, dar a fost clar in afara careului. Ce eroare...

Min.52: Iarasi ocazie imensa Benzema! Singur cu Valdes, dupa o pasa a lui Bale, trage in portar. Fusese insa offside, dar unul nesemnalizat!

Min.48: Inceput bun de mitan secund pentru Barca, care are posesie, are viteza, are totul de partea sa. Corner acum, dupa ce Ramos respinge o centrare a lui Alves.

Min.46: INCEPE PARTEA SECUNDA!

Min.46: Pauza: Real - Barca: 2-2!

Min.45: Benzema putea hattrick-ul, lovitura sa de cap trece milimetric insa alaturi, dupa o centrare a lui Carvajal acum.

Min.44: Posesie mare pentru Barca, dar ne asteptam la acest lucru: 64-36 la suta.

Min.43: Fabregas si Pepe iau fiecare galben dupa un conflict deschis, imediat dupa golul marcat de Messi.

Min.41: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Barcelona! Messi egaleaza dupa o faza incalcita in careul gazda, sutul sau parsiv se duce pana la urma in stanga lui Alves: 2-2 si avem un super meci!

Min.39: Corner Barcelona, dupa o faza creeata de Iniesta si Jordi Alba.

Min.34: Primul galben al meciului vine pentru Di Maria, care l-a faultat dur pe Neymar.

Min.30: Xavi a tras in zid din lovitura libera, putea fi o faza periculoasa.

Min.25: Barcelona scoate de pe linia portii, Pique mai exact, dupa o faza copiata dupa primele doua goluri, centrare Di Maria, sut Benzema dupa un stop impecabil. Putea fi 3-1...

Min.23: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Real! Din nou Benzema puncteaza decisiv. Tot Di Maria a centrat decisiv in careu, stop superb al francezului si gol splendid pentru el. 2-1, ce revenire Real!!

Min.22: Di Maria a cedat fizic, pare ca s-a sufocat imediat dupa sprintul pe care l-a facut pentru a centra decisiv. Momentan e in afara gazonului si primeste ingrijiri.

Min.20: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Reaaal! 1-1 dupa un gol al lui Benzema. Di Maria a centrat perfect de pe stanga, Benzema a reluat cum trebuia, Valdes a scos mingea din plasa. 1-1 si se joaca!

Min.19: Barca se joaca pe Bernabeu cu ocaziile! Neymar scapa si el liber spre poarta lui Alves, e blocat insa la timp de tacklingul lui Marcelo.

Min.17: Ronaldo are primul sut pe poarta, trage de la distanta cu pamantul, prinde Valdes usor.

Min.14: Si acum Barcelona rateaza incredibil. Messi e singur cu Alves, usor lateral stanga, suteaza usor alaturi!

Min.12: Sansa URIASA ratata de Real. Benzema singur din cativa metri cu Valdes trage peste bara...

Min.11: Faza buna facuta de Bale, care a pornit din propria jumatate si i-a pasat pe stanga lui Benzema. Sutul francezului e prins de Valdes usor.

Min.7: Se anunta un meci nebun, cu multe goluri si faze de poarta. Se joaca de la o poarta la alta, ritmul e nebun. Momentan 1-0 pentru Barca!

Min.6: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Iniesta! Barcelona reduce la tacere un stadion intreg. Iniesta a fost gasit fabulos in plin careu de Messi, sutul optarului atinge bara si intra in plasa.

Min.5: Benzema are o sansa mare, mingea la picior in plin careu, usor nemarcat, dar trage defectuos alaturi.

Min.4: Contra Barcelona, Neymar fuge in careul gazda, suteaza bine, prinde Alves in doi timpi.

Min.3: Ronaldo face o faza buna pe stanga, e faultat de Dani Alves, dar nu se da nimic.

Min.1: INCEPE JOCUL!

21.59: S-a tinut un minut de reculegere in memoria lui Adolfo Suarez, care a incetat din viata duminica la ora 15,15, mare om de stat spaniol.

21.57: Atmosfera e una geniala, aproximativ 100.000 de oameni sunt la acest joc, zeci de mii de steaguri albe sunt fluturate chiar acum, la intrarea eroilor pe gazon, se aude imnul lui Real.

21.55: Inca putin si incepe partida. Jucatorii sunt inca la vestiare. Peste 500 de milioane de oameni vor urmari partida in direct in lume.

21.47: Cristiano Ronaldo are 12 goluri marcate pana acum in toate "El Clasico". De remarcat faptul ca Messi si Cristiano n-au mai marcat in acelasi "El Clasico" din octombrie 2012, cand scorul a fost 2-2 la final.

21.43: Atat Carlo Ancelotti de la Real Madrid, cat si Gerardo "Tata" Martino de la FC Barcelona sunt la cel de-al doilea "El Clasico" din cariera. Alt fapt interesant, din 2004 n-a mai invins Ancelotti pe Barcelona, pe vremea cand antrena Milanul, in grupele Ligii Campionilor.

21.36: Real Madrid nu a pierdut niciun meci dintre ultimele 3 disputate acasa cu FC Barcelona, iar de fiecare data au marcat ambele formatii.

21.34: Real Madrid este neinvinsa in ultimele 32 de partide, ultima infrangere fiind chiar in partida tur dintre cele doua, 1-2 pe "Camp Nou".

21.27: 167 de partide s-au jucat intre cele doua echipe, in La Liga doar. 70 de victorii au madrilenii, in timp ce Barcelona a ajuns la cota 65 deja.

21.25: Este al 400-lea meci ca antrenor pentru Gerardo "Tata" Martino, care are 218 de victorii, 94 de egaluri si 87 de esecuri in cariera.

Fabregas si Neymar sunt anuntati titulari de presa din Spania, in timp ce Ancelotti va folosi formula standard.

Iata echipele de start:

Real Madrid: Diego Lopez - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Modric - Di Maria, C. Ronaldo, Bale - Benzema. Antrenor: Carlo Ancelotti.

FC Barcelona: Victor Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba - Busquets, Xavi, Iniesta - Neymar, Messi, Fabregas. Antrenor: Gerardo Martino.

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#el clasico live real barcelona, #real madrid barcelona live meci, #el clasico mai mult decat un, #real versus barcelona meci live text , #stiri fotbal
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Na, că intră şi arbitru-n joc! După Benzema ratând din ofsaid, penal