Fotbalist roman, uluit de cele gasite in Australia

Luni, 29 Iulie 2013, ora 10:41
3621 citiri
Fotbalist roman, uluit de cele gasite in Australia
Foto: ProSport

Cristian Cristea este primul fotbalist roman care joaca in Australia. Legitimat la Southern Stars, in liga a doua, Cristea marturiseste ca este uluit de conditiile pe care le-a gasit la Antipozi.

Ajutat si de cetatenia franceza pe care o are, Cristian Cristea a reusit sa prinda un contract de scurta durata in Australia.

El afirma ca a ramas impresionat in principal de seriozitatea si de conditiile pe care fotbalistii le au in Australia.

"Am jucat in Franta, Italia si, evident Romania, insa ce am gasit in acest esalon m-a surprins din multe puncte de vedere. Se joaca in foarte mare viteza si destul de fizic, pe angajament, e peste Liga a II-a de la noi. Insa nu se compara cu Serie B sau Ligue 2... Poate doar dupa ce va fi schimbat sistemul competitional si aducerea de straini mai valorosi", a spus Cristea pentru editia tiparita a cotidianului ProSport.

Totodata, orasul Melbourne, in care locuieste, l-a fermecat pe deplin.

"Este un oras magic, care are si mare si munte. Sunt 4 milioane de locuitori, de toate natiile, iar lumea traieste intr-un adevarat lux. Acum inteleg de ce australienii nu prea isi parasesc tara. Au un nivel de trai foarte bun, cu salarii foarte mari", a conchis Cristea.

C.S.

Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Catalin Cristea Australia, #romani Australia, #fotbalist roman Australia , #stiri fotbal
Comentarii
Poza Campeono
Campeono
rank 5
Evident ca traiesc in lux...Australia nu e Republica...