Lutu: Ganea si Cartu l-au lasat lat pe Frasineanu!

Marti, 29 Iunie 2010, ora 13:40
7147 citiri
Lutu: Ganea si Cartu l-au lasat lat pe Frasineanu!

Ionel Ganea a povestit marti, pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor, cateva intamplari din viata lui de fotbalist.

Pe langa numeroasele intamplari haioase, Lutu a dezvaluit si doua incidente in care a fost implicat Cornel Frasineanu, care a luat bataie atat de la Ionel Ganea, cat si de la Sorin Cartu.

"Ganea i-a dat o data un picior in gura lui Frasineanu de a mancat ala cu paiul doua saptamani. A vrut sa intervina Trica: 'Bai Ionele, haide, ma...'. Ganea s-a repezit la el: "Ce, ba, ce te bagi tu? Te bat si pe tine de te lesin!", asa ca Trica s-a razgandit: 'Aaa, nu, frate, ca eu n-am nici o problema'", a dezvaluit Lutu.

N-a fost singura bataie incasata de Frasineanu la care a asistat Lutu: "Tin minte un cantonament cu Universitatea in Grecia . Jucam un amical, nu mai stiu cu cine, si Cartu a injurat toata prima repriza: "Te omor, iti fac, iti dreg!". Am ajuns in vestiar la pauza si a aparut si Cartu: "Baaa, te omor, fir-ai al dracu' sa fii!". Se indrepta chiar spre mine, asa ca m-am chircit intr-un colt, cu mainile in dreptul capului, cu gandul sa ma apar de lovituri. Da' nea Sorin n-avea treaba cu mine, a trecut si s-a dus direct la Frasineanu, pe care l-a luat intr-o serie de l-a lasat lat."

Bun prieten cu Cosmin Olaroiu, cel poreclit odata noul Hagi a dezvaluit o intamplare haioasa petrecuta pe vremea cand evoluau amandoi in Coreea de Sud.

"Cand am ajuns acolo prima oara, el mi-a zis: "Lutule, vezi ca aici nu e ca-n Romania! Daca l-ai driblat pe unul, dai drumu' repede la minge, ca astia alearga mult si se intorc, nu poti sa-i fentezi tu de o mie de ori!". "Da, Oli, stai linistit!". La primul meci, l-am driblat pe primul, pe al doilea, da' asta a bagat alunecare si, nu stiu cum, a ajuns cu capul langa minge. Am vrut sa sutez, dar l-am nimerit direct in cap, ce mai, rau de tot, de au sarit toti coreenii pe mine. Oli s-a bagat sa ma salveze, i-a tavalit pe toti si am fost amandoi eliminati. La meciul urmator, echipa juca pe 4.000 de dolari la victorie, conducea cu 5-0 si noi doi stateam in tribuna. Olaroiu fierbea: "Lutule, daca mai pierd bani pe-aici din cauza ta, te omor!", a spus Lutu.

Interviul complet il puteti citi pe Gazeta Sporturilor

Ionut Lutu (35 de ani) a evoluat in cariera sa la peste 10 echipe, printre care Universitatea Craiova, Steaua, Rapid si Galatasaray.

I.G.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Ionut Lutu , #stiri fotbal