Ziare.com

Olimpia Cluj, al patrulea event consecutiv

Joi, 12 Iunie 2014, ora 23:45

   

Olimpia Cluj, al patrulea event consecutiv
Olimpia Universitatea Tehnica Cluj Napoca, altfel perla fotbalului nostru feminin din ultimii ani, a castigat si de data asta, practic fara nici o opozitie majora, tot ce se putea pe plan intern, campionatul si cupa.

Dupa ce isi conservasera fara probleme titlul national, "olimpicele" ale principalei urbe transilvane au pus mana si pe Cupa Romaniei, impunandu-se la un scor de neprezentare, in fata eternei rivalei din Targu Mures.

Parcursul clujencelor in stagiunea 2013/2014 a fost unul perfect, cu victorii pe linie, deseori la scoruri de "curtea scolii", echipa pregatita de Mirel Albon defilind de voie prin competitiile interne, cu reactii palide din partea celorlalte grupari de esalon.

Trebuie punctat ca Olimpia da si majoritatea componentelor loturilor nationale (senioare si junioare), iar varful sau de lance, Alexandra Lunca, a cucerit titlul de golgetera, cu 31 de reusite.

Din Superliga au retrogradat Independenta Baia Mare si Navobi Iasi, locul acestora pe prima scena fiind luat de Universitatea Alexandria si Heniu Prundu Bargaului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 597 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor