Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Patronul pistolar de la PAOK, prima reactie dupa incidentul care a socat o lume intreaga

Marti, 13 Martie 2018, ora 16:09
4755 citiri
Patronul pistolar de la PAOK, prima reactie dupa incidentul care a socat o lume intreaga
Foto: Twitter/ Steph Sidiropoulos

Ivan Savvidis, patronul lui PAOK ce a socat o lume intreaga intrand pe teren cu un pistol prins la curea, a reactionat in premiera dupa incidentele violente din finalul meciului cu AEK.

Acesta a tinut sa isi ceara scuze si a explicat ca nu a intentionat sa se lupte cu nimeni, ci doar sa ii protejeze pe fanii lui PAOK.

De asemenea, Savvidis a mai dezvaluit ca a intrat pe suprafata de joc din cauza unui cumul de emotii, dar a precizat ca nu a amenintat pe nimeni.

"Vreau sa imi cer scuze in fata suporterilor lui PAOK, a microbistilor din Grecia si a comunitatii fotbalulului din lumea intreaga. Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. Nu aveam niciun drept sa intru pe teren asa cum am facut-o. Reactia mea emotionala a fost provocata de situatia negativa care persista in fotbalul grec in ultima vreme si de toate evenimentele inacceptabile, ce nu au legatura cu sportil, din finalul meciului PAOK - AEK: actiunile arbitrilor (gol - offside - gol), suspendarea partidei, protestele si intrarea pe teren a mai multor oameni de la ambele echipe.

Toate acestea puteau duce la situatii de necontrolat. Singurul meu scop a fost acela de a proteja zecile de mii de fani ai lui PAOK de provocari, revolte si incidente cu victime. Va rog sa ma credeti ca nu am avut nicio intentie de a intra in conflict cu arbitrii sau cu adversarii. Si, evident, nu am amenintat pe nimeni. Din pacate, familia si colegii mei au devenit ostaticii acestui fotbal bolnav. In ciuda atacurilor fara oprire de pe toate fronturile voi lupta si voi continua sa lupt pentru un fotbal cinstit, arbitraj corect in toate meciurile si titluri castigate pe teren. Vreau sa imi cer scuze din nou", a transmis acesta prin intermediul unui comunicat.

Ivan Savvidis a intrat pe teren, la finalul meciului dintre PAOK si AEK, avand asupra sa un pistol. Insotit de bodyguarzi, el si-a trimis jucatorii la vestiare imediat dupa ce arbitrul a decis sa anuleze golul marcat de Varela in minutul 90.

Chiar daca nu a scos arma din teaca, autoritatile elene ar fi emis deja un mandat de arestare pe numele sau.

Gestul patronului lui PAOK a legitimat refuzul jucatorilor lui AEK de a mai reveni pe teren pentru reluarea partidei, acestia motivand ca se tem de presedintele pistolar al rivalei.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Savvidis PAOK pistol, #PAOK AEK scandal , #stiri fotbal