Rascoala in Anglia dupa transferul lui Rat: "E revoltator!"

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 14:26
6875 citiri
Rascoala in Anglia dupa transferul lui Rat: "E revoltator!"

Transferul lui Razvan Rat in Premier League genereaza proteste din partea liderului Partidului Independentei UKIP, Nigel Farage, un cunoscut opozant al imigrantilor romani si bulgari.

Farage, care este favoritul caselor de pariuri pentru a fi prim-ministru al Marii Britanii peste doi ani, "va fi fara indoiala indignat de sosirea romanului Razvan Rat la formatia West Ham", in contextul in care "21,3 milioane de romani si 7,5 milioane de bulgari se pregatesc sa navaleasca in Marea Britanie, pentru a cere ajutoare sociale, in ianuarie 2014", noteaza blogul The Games Gone Crazy.

O sursa apropiata lui Farage a declarat ca "aceasta este o rusine si dovedeste ceea ce am spus tot timpul".

"Cercetarile noastre arata ca fiecare barbat, femeie si copil din Romania si Bulgaria si-a rezervat deja bilete pentru zboruri Wizz, Tarom si Blue Air si se vor inscrie la un Birou de Ajutoare de langa voi, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2014; si toti stim ca sobolanii fug de pe corabiile care se scufunda", a declarat sursa citata.

Aceasta s-a intrebat "din ce vor trai sobolanii purtatori de boli, atunci cand vor fi plecat toti oamenii?", apreciind ca "nu este nevoie sa fii geniu" pentru a vedea ca acestia vor ajunge in Regatul Unit, pentru a trai din ajutorul social britanic.

"Acest roman Rat este varful aisbergului. Si degeaba promit conservatorii un referendum pe tema apartenentei la Uniunea Europeana, in doi ani, deoarece toti acesti imigranti vor avea drept de vot, iar cand vor sosi aici, nu vor vota impotriva propriului lor tichet de masa, nu-i asa?", a mai spus apropiatul lui Farage.

Nu in ultimul rand, acesta l-a adus in discutie si pe nord-irlandezul George McCartney, fundasul stanga al formatiei West Ham, care are aceeasi varsta si evolueaza pe acelasi post ca si Razvan Rat, insa se afla la formatia londoneza de doua sezoane.

"Ce va face acum saracul George McCartney? Este un model profesional si un fotbalist international. De ce permitem acestui roman Rat sa vina aici si sa ia locul de munca al lui George? E revoltator!", a mai spus sursa.

Un fotbalist roman s-a transferat in Premier League - oficial

Clubul britanic West Ham United a oficializat, marti, transferul capitanului echipei nationale a Romaniei, Razvan Rat.

"West Ham United este incantata sa anunte transferul capitanului Romaniei, Razvan Rat", se arata intr-un comunicat oficial al "ciocanarilor".

Razvan Rat se transfera liber de contract la West Ham United si va avea un salariu de 2,3 milioane de lire sterline pe sezon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Farage protest Razvan Rat, #UKIP protest transfer Rat, #Razvan Rat transfer West Ham, #Razvan Rat Marea Britanie , #transferuri fotbal