Riscam sa nu vedem meciurile nationalei la EURO 2016? Reactia oficiala a TVR

Marti, 03 Martie 2015, ora 11:40
2480 citiri
Riscam sa nu vedem meciurile nationalei la EURO 2016? Reactia oficiala a TVR
Foto: TVR

TVR sustine ca face toate eforturile pentru a achizitiona drepturile TV pentru meciurile de la Campionatul European de anul viitor.

Reactia postului public vine dupa ce presa a scris luni ca TVR nu are bani si risca sa nu transmita EURO 2016.

Iata comunicatul remis de TVR:

"Televiziunea Romana depune toate eforturile pentru ca telespectatorii din Romania sa poata urmari toate competitiile majore, precum Campionatul European de Fotbal 2016.

TVR se afla intr-o situatie financiara critica bine cunoscuta de toata lumea, insa si-a respectat misiunea publica si face toate diligentele pentru a continua in acelasi sens.

Fidela misiunii ei de a transmite evenimentele sportive de importanta majora, TVR a facut un efort financiar foarte mare si a achizitionat meciurile de calificare ale Nationalei, de acasa si din deplasare, pentru EURO 2016 si pentru Cupa Mondiala 2018. In plus, TVR a cumparat si editiile din 2014 si 2016 ale Jocurilor Olimpice.

TVR a demarat, inca de anul trecut, o serie de demersuri pentru achizitionarea CE de Fotbal 2016.

Nu este pentru prima data cand in presa apar speculatii despre faptul ca TVR ar urma sa nu difuzeze competitii de fotbal majore. Insa, de fiecare data, TVR a gasit solutii la problemele financiare si nu a ratat transmiterea niciunui Campionat European de Fotbal din 1984 pana in 2012.

Televiziunea publica face toate demersurile pentru a gasi solutia necesara ca telespectatorii sa poata urmari CE de Fotbal 2016 la TVR."

TVR le da o lovitura grea microbistilor: Nu sunt bani

4,5 milioane de euro ar trebui sa scoata din conturi TVR pentru difuzarea partidelor de la EURO 2016, la care sunt mari sansa sa ajunga si nationala Romaniei.

15 martie e data pana la care TVR trebuie sa plateasca, altfel drepturile vor merge catre alta televiziune din Romania.

Campionatul European de fotbal din 2016 va fi gazduit de Franta si va avea loc in perioada 10 iunie - 10 iulie.

I.G.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#TVR reactie Campionat European , #stiri fotbal