Romania a castigat EURO 2012... organizat de McDonald's

Joi, 05 Iulie 2012, ora 17:53
1990 citiri
Romania a castigat EURO 2012... organizat de McDonald's

Echipa de fotbal McDonald's Romania a castigat Campionatul European de fotbal McDonald's, dupa o finala stransa impotriva reprezentantei Germaniei.

McDonald's Romania si alte opt echipe europene s-au intalnit pe Stadionul National din Varsovia in primul Campionat EURO McDonald's. Romania a castigat trofeul, invingand Germania in finala cu scorul de 4-3, in urma loviturilor de la 11 metri.

In calitate de sponsor oficial al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, McDonald's a organizat in Europa competitia fotbalistica Cupa McDonald's, competitie in care s-au inscris 9 echipe europene: Spania, Cehia, Germania, Polonia, Rusia, Elvetia, Ucraina, Marea Britanie si Romania, campionatul desfasurandu-se pe Stadionul National din Varsovia.

"Felicitari echipei Romaniei care ne-a reprezentat cu mandrie la campionatul de fotbal McDonald's Euro 2012! Am trait intens fiecare moment al competitiei si am sperat la o victorie care sa aduca Romania pe primul loc. Prin organizarea turneului McDonald's ne-am dorit sa le oferim angajatilor nostri oportunitatea de a fi parte a celui mai mare campionat intern de fotbal din Europa. Le multumesc tuturor participantilor inscrisi si ii felicit pentru vointa, fairplay-ul si dorinta de a castiga de care au dat dovada", a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald's Romania.

Pentru selectarea reprezentantilor Romaniei, McDonald's a organizat un turneu de fotbal adresat angajatilor sai, in luna aprilie 2012. In cadrul turneului intern s-au confruntat 56 de echipe de fotbal din restaurantele McDonald's din toata tara.

Mecanismul competitiei a constat in reprize de joc scurte, a cate un sfert de ora fiecare, reprezentanta Romaniei fiind selectata din randul echipelor finaliste de catre un juriu specializat format din antrenori de fotbal.

Echipa care a reprezentat Romania la campionatul din Varsovia a avut parte de un program de pregatire intens care a constat intr-un cantonament in Centrul National de Pregatire al Echipelor Nationale de Fotbal de la Mogosoaia, unde au fost antrenati de catre Florin Constantinovici, antrenorul Echipei Nationale Under 19.

Competitia McDonald's a fost organizata in partneriat cu SEG (Sport Evolution Group), una dintre cele mai importante echipe specializate in marketing sportiv, implicata in promovarea fotbalului de performanta, dar si sustinatoare a meciurilor de fotbal practicate de tineri si de amatori.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Romania EURO 2012 McDonalds, #Romania finala Germania McDonalds , #stiri fotbal