Romanii s-au umplut de bani in Irak: 90.000 de dolari pentru un minut jucat!

Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 20:30
7349 citiri
Romanii s-au umplut de bani in Irak: 90.000 de dolari pentru un minut jucat!
Foto: Zakho FC

Romanii care au ajuns in ultimii ani in fotbalul din Irak s-au umplut de bani, incasand sume uriase fara a avea si rezultate. Sau fara macar a profesa prea mult.

Salih Jaber este un fotbalist irakian ce a evoluat ani buni in Romania, din 2010 el activand in tara sa natala, la FC Zakho. Din postura de capitan al echipei, el a recomandat mai multi romani conducerii clubului, unii dintre acestia ajungand sa fie ofertati.

Acum, Jaber dezvaluie in ProSport cati bani au primit romanii care au ajuns la Zakho si cat de mult au dezamagit acestia.

"Costea a primit 90.000 de dolari la semnatura, Leca a primit 40 de mii, adica 50 la suta din salariu. Plimbari in oras, bautura, internet. Asta faceau toata ziua. Lui Daminuta i-am spus ca poate sa joace doar pentru faptul ca are Inter in CV si va ramane mult timp. Din pacate am adus ospatari, nu fotbalisti. Au luat banii, i-a durut in fund si au plecat. Sunt accidentat nu vreau sa joc. Mihai Leca e singurul care a facut treaba.

Florin Costea a jucat un minut. A venit, a luat banii si a plecat pentru ca era accidentat. Nu i s-au cerut banii inapoi. A jucat un singur minut si a primit 90.000 de dolari. Asta inseamna 1.500 de euro pe secunda jucata. Pe Ilie Stan l-am facut om. Zice de mine ca am caracter zero. Ilie Stan m-a sunat un an sa-i caut echipa. Am spus ca ii aducem cele mai bune conditii. L-am adus pe patron in Romania pentru a negocia cu el. Dar orice roman pe care l-am adus a facut numai prostii. Lui Ilie Stan i-am spus ca poate sa stea 10 ani daca vrea, i-am oferit si bani la semnatura si comision la jucatori. El cerea intr-una bani. Da-mi 3.000, da-mi 5.000, da-mi 7.000, cand avea nevoie. A luat 200.000 de dolari si a stat 80 de zile. Daca zice ca mint, va trimit dovezi", a spus Jaber.

Singurul roman care a lasat o buna impresie in Irak a fost Dorinel Munteanu, chiar daca si experienta lui a fost una foarte scurta.

"Dorinel Munteanu a fost om serios. Din pacate, patronul meu si-a dat demisia. I-a spus: noi te cunoastem, imi pare rau dar eu imi dau demisia, ai contract 200.000 de mii de dolari, ai pe masa 140.000 de dolari ca sa nu zici ca te-am pacalit. A stat mai putin de doua luni."

Salih Jaber a evoluat in Romania in perioada 2004 - 2009, el jucand la Gloria Buzau si Universitatea Craiova.

Din 2010 joaca pentru FC Zakho, in prima liga din Irak.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Florin Costea Irak, #fotbalisti romani Irak, #bani fotbal Irak , #stiri fotbal