Scandalul din Italia ia proportii: Meciuri aranjate si in Serie A

Vineri, 03 Iunie 2011, ora 10:34
2655 citiri
Scandalul din Italia ia proportii: Meciuri aranjate si in Serie A
Daniele de Rossi

Noul scandal din fotbalul italian ia proportii si s-a ajuns la suspiciuni de aranjamente chiar in prima liga de fotbal!

Brescia - Bologna 3-1 si Genoa - AS Roma 4-3 sunt meciurile ale caror rezultate sunt banuite ca au fost aranjate.

Agentia Ansa dezvaluie ca vice-capitanul celor de la AS Roma, Daniele de Rossi, a purtat o discutie cu portarul Marco Paoloni, unul dintre capii retelei de pariuri ilegale.

Sursa citata sustine ca cei doi au vorbit despre meciul pe care Roma l-a pierdut la Genoa, scor 4-3, dupa ce gruparea din capitala Italiei a condus cu 3-0 in minutul 52!

La cateva ore dupa infrangerea de la Genoa, antrenorul romanilor, Claudio Ranieri, certat cu multi dintre jucatorii Romei, a fost dat afara. Deocamdata acestea sunt singurele informatiile oferite, insa cu siguranta vor apararea mai multe detalii in zilele ce urmeaza.

Inter - Lecce 1-0 e un alt meci care a incercat sa fie aranjat de reteaua de pariuri ilegale, insa tentativa lor a esuat. Membrii retelei au pariat pe o victorie la cel putin trei goluri a milanezilor, insa oaspetii, cu care pariorii credeau ca au aranjat deja sa piarda la o diferenta de minim 3 goluri, au jucat pe bune.

Paoloni, portarul italian care isi droga colegii de echipa (Video)

La cinci ani dupa "Calciopoli", Italia e implicata din nou intr-un scandal de proportii in fotbal.

16 persoane, printre care si fostul mare jucator Beppe Signori, au fost retinute - sapte in inchisoare, sapte la domiciliu, iar in cazul altor doua, aflate in strainatate, s-au facut demersuri pentru retinerea lor - pentru pariuri ilegale.

Cei 16 retinuti sunt acuzati ca au aranjat rezultatele mai multor partide din Serie B si Lega Pro, pe care au pariat si au castigat sume mari de bani.

Italia, lovita de un nou scandal in fotbal

Autoritatile italiene au anuntat, insa, ca arestarile nu se vor opri aici, in scandal fiind implicate si nume grele ale fotbalului din Peninsula.

Acest scandal vine la exact 5 ani dupa "Calciopoli", in urma caruia Juventus a fost retrogradata, iar AC Milan, Fiorentina, Lazio, si Reggina sanctionate drastic. De asemenea, mai multi arbitri si conducatori au fost suspendati sau chiar exclusi din fotbal.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#scandal italia meciuri aranjate, #scandal italia pariuri ilegale, #arestari fotbal italia , #stiri fotbal