Scor de rugby in fotbalul feminin romanesc

Marti, 10 Mai 2011, ora 18:05
1412 citiri
Scor de rugby in fotbalul feminin romanesc
ziarulfaclia.ro

Etapa de duminica a ligii nationale de fotbal rezervat reprezentantelor sexului frumos a consemnat si recordul de goluri marcate intr-un singur joc, din campionatul in curs.

Astfel, Olimpia Cluj (in proportie de 99,99% viitoarea campioana a Romaniei) a facut praf pe propriu teren formatia bucuresteana AFC Fair Play, careia i-a administrat nu mai putin de 27 de "boabe". Adica un gol la trei minute, ceea ce, nici macar la handbal sau rugby nu se intampla prea des.

Un alt record inregistrat tot in aceasta "distractie" de rasul curcilor pentru echipa de jaloane din Capitala, a fost cel al eficientei unei singure jucatoare in unitatea de timp, clujeanca Cosmina Dusa (golghetera incontestabila a campionatului si fotbalista numarul 1 a Romaniei in 2010), care, introdusa pe teren abia in minutul 60, a marcat pana la fluierul final opt goluri.

Pana acum, gruparea din principala urbe transilvana (infiintata doar de noua luni de zile), a mai dat de pamant, tot la scoruri de curtea scolii (unele chiar de maidan), si cu alte grupari care fac mai degraba figuratie prin competitie, precum: 26-0 si 18-0 cu SN Constanta, 19-0 Alice&Tunes Pitesti, 17-0 CSS Targoviste, 15-0 Motorul Oradea, 15-0 Sporting Craiova.

Tabloul complet al rezultatelor etapei 21 a Ligii I de fotbal feminin:

CFF Olimpia Cluj - AFC Fair Play Bucuresti 27-0

FCM Tg. Mures - CS Real Craiova 3-1

CS Sporting Craiova - CS Brazi 1-4

Motorul Oradea - Alice&Tunes Pitesti 0-0

SN Constanta - Metalul Vlahita 3-0

N.Dobrin Pitesti - CSS Targoviste 0-3 (fara joc, formatia argeseana s-a retras dupa tur si, conform regulamentului, pierde toate meciurile din retur la masa verde)

Clujana a stat

Clasament la zi in partea superioara:

1. Olimpia Cluj 57 p (224-9) din 19 jocuri

2. FCM Tg. Mures 55 p (152-14)din 20 jocuri

3. Real Craiova 41 p (71-19) din 20 jocuri

4. CS Brazi 41 p (50-34) din 20 jocuri

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Liga I Fotbal feminin, #record goluri fotbal, #Cosmina Dusa golgetera fotbal feminin , #stiri fotbal