Serie A: ,"Batrana Doamna" cu pas tineresc

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 10:09
2603 citiri
Serie A: ,"Batrana Doamna" cu pas tineresc
Foto: Facebook/ Juventus

Inainte de pauza competitionala pentru calendarul echipelor nationale, Italia programeaza intalnirile din etapa a 11-a din cadrul Serie A.

Juventus continua dominatia si in acest sezon, "Batrana Doamna" avand deja 4 puncte avans, desi Napoli si AS Roma se anuntau oponenti puternici. Se remarca o revenire a lui Milan in prim-planul competitiei, in timp ce concitadina Inter se afunda in mediocritate.

Runda este deschisa de partida Torino vs. Cagliari. Pozitiile ocupate in clasament (locurile 8 si 9, cu acelasi numar de puncte) si faptul ca ambele echipe marcheaza mult, dar si primesc multe goluri, ne indreptatesc sa speram la o partida spectaculoasa, cu multe goluri. Netbet afiseaza cota 1.50 pentru pronosticul la pariuri ambele marcheaza.

Intalnirea dintre Napoli si Lazio pune fata in fata doua echipe cu un parcurs bun si doi atacanti in mare forma. Jose Callejon a marcat 7 goluri pentru napoletani, iar Ciro Immobile are 9 reusite pentru Lazio. Meciul promite sa fie un festival ofensiv asa incat cota de 4.75 pentru remiza si ambele sa marcheze la Unibet pare mai mult decat probabila.

Un alt meci intre vecine de clasament, de aceasta data din subsolul acestuia, este cel dintre Pescara si Empoli. Pescara nu a castigat de 9 partide iar Empoli de 8.

Campioana Juventus Torino merge in vizita pe terenul celor de la Chievo. Echipa din Verona a reusit doar doua victorii pe terenul propriu in acest sezon. Juventus a cedat puncte doar celor de la Milan si Inter asa incat victoria torinezilor este creditata cu cota 1.45 la 888sport.

AC Milan are oportunitatea de a continua rezultatele bune in partida cu Palermo, o echipa care a incasat doua goluri in medie pe meci. Agentia de pariuri online Netbet afiseaza cota de 1.64 pentru victoria milanezilor.

6 meciuri fara infrangere in toate competitiile are Fiorentina. In etapa a 11-a intalneste pe Sampdoria care are un bilant negativ in deplasare: o victorie, o remiza si 4 infrangeri. Victoria Fiorentinei are o cota de 1.55 la agentia de pariuri Unibet.

Internationale Milano este o echipa care nu se regaseste. Rezultatele slabe din ultima perioada au dus la schimbarea antrenorului Frank de Boer cu Stefano Vecchi, fapt care nu a ajutat in Europa League, unde Inter a pierdut cu 1-2 la Southampton. In aceasta etapa. Inter intalneste codasa clasamentului, Crotone. Aceasta din urma a reusit prima victorie a sezonului in disputa cu Chievo. Inter este favorita dupa cum indica si cota 1.24 la majoritatea caselor de pariuri online de top.

AS Roma inchide etapa in disputa cu Bologna. In aceasta partida Roma are doar varianta victoriei pentru a se mentine aproape de lider. 888sport crediteaza cu cota 1.28 victoria romanilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#cote pariuri meciuri Italia, #Serie A meciuri cote pariuri , #stiri fotbal