Un fotbalist francez dezvaluie cum a fost pacalit imediat cum a ajuns in Romania

Duminica, 30 Decembrie 2018, ora 09:10
12343 citiri
Un fotbalist francez dezvaluie cum a fost pacalit imediat cum a ajuns in Romania
Foto: Footballiski.fr

Fotbalistul francez Hicham El Hamdaoui, legitimat in liga a doua la Daco-Getica Bucuresti, povesteste cum a fost pacalit imediat dupa ce a ajuns in Romania.

Atacantul in varsta de 23 de ani a avut primul contact cu tara noastra in vara acestui an, cand trebuia sa semneze un contract cu Energeticianul.

El Hamdaoui spune ca s-a intalnit la Bucuresti cu presedintele formatiei Energeticianul, care i-a propus un contract ferm, insa cand a ajuns la Petrosani totul s-a schimbat peste noapte.

In locul unui contract ferm, lui El Hamdaoui i s-a transmis ca trebuie sa dea probe, iar salariul i s-a injumatatit. El Hamdaoui avea alaturi un alt fotbalist francez, Charles Acolatse.

"E o poveste incredibila! Prima data ne-am intalnit cu presedintele de la Energeticianul la Bucuresti. Ne-a spus 'Investesc serios in clubul acesta, sunt fericit ca veti veni'. Un discurs superb! Ne-am inteles asupra contractului, iar la final a scos niste bani din buzunar si ne-a zis 'Mergeti si cumparati-va un suc'. Ne-a dat 30-40 de euro.

Am plecat la Petrosani increzatori, spuneam ca totul este serios. Intr-un final am ajuns acolo si totul s-a schimbat. Salariul ne-a fost injumatatit si ni s-a spus ca trebuie sa dam probe. Cu trei zile inainte cand ne-am intalnit ne-a zis ca vom semna direct contractele, nu ne asteptam la asa ceva", a spus El Hamdaoui pentru Footballiski.

Intamplarea a facut ca Energeticianul sa dispute in acel zi un amical cu Daco-Getica, echipa antrenata de Marius Baciu, cel care il pregatise anterior pe Acolatse.

Acolatse a discutat cu Baciu si i-a pus o vorba buna si lui El Hamdaoui, iar cei doi au ajuns in cele din urma la Daco-Getica.

Dupa venirea in Bucuresti, El Hamdaoui spune ca si-a schimbat in bine parerea despre tara noastra.

"Rar am vazut un antrenor atat de bun si o persoana grozava. Ii multumesc pentru tot ce face pentru noi. In Romania ma simt ca acasa! Sigur, e o limba noua, dar nu-i chiar atat de greu. Sunt multe mall-uri, taxiuri, transport in comun, nu sunt probleme. Multi oameni vorbesc engleza, chiar si franceza.

Colegii de echipa m-au surprins placut, sunt foarte ospitalieri. N-am avut nici cea mai mica problema cu ei. Chiar si oamenii din oras sunt la fel", a adaugat atacantul francez.

El Hamdaoui a prins insa doar doua meciuri pentru Daco-Getica intrucat s-a accidentat. El a fost crescut de echipa franceza Nice si a mai avut o experienta in prima liga din Ucraina, la Zirka.

C.S.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Hichem El Hamdaoui Energeticianul, #fotbalist francez pacalit Romania , #stiri fotbal