Un fotbalist s-a retras la doar 23 de ani: Sunt scarbit de ce am vazut in Romania!

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 20:04
9705 citiri
Un fotbalist s-a retras la doar 23 de ani: Sunt scarbit de ce am vazut in Romania!
Foto: TMWB

Unul dintre cei mai promitatori fotbalisti ai Romaniei a hotarat sa se retraga la doar 23 de ani, deoarce spune ca este scarbit de lucrurile pe care le-a vazut in tara noastra.

Portarul Alin Bucuroiu s-a retras din activitate la doar 23 de ani. Crescut in Italia, la Udinese, si cu o aventura si la Siena, Bucuroiu a hotarat sa se retraga dupa ce a evoluat la CS Otopeni si CS Braila.

"Fara sa par frustrat, nu mai joc in ligile din Romania niciodata! Am fost si am ramas scarbit de ce am vazut! Blaturi, sclavagism si lipsa unor conditii normale de antrenament. Cine crede ca in Romania nu se mai trantesc meciuri se insala! Oriunde se fac manarii, inclusiv la noi! Si vorbesc doar despre ce am trait eu pe propria mea piele, nu iau in calcul zvonurile, ce se vorbeste intre jucatori. Mi-e scarba de fotbalul din Romania si de asta m-am si lasat. Noi, fotbalistii, suntem slcavi", a declarat Bucuroiu pentru editia tiparita a cotidianului Fanatik.

Acesta a vorbit apoi deschis despre meciurile despre care spune ca au fost trucate.

"La Otopeni aveam echipa sa promovam in Liga 1, dar in ultimele etape au fost niste rezultate surprinzatoare. Desi multi dintre noi, fotbalistii, doream sa promovam, cativa nu si-au dorit. Inaintea partidei de la Suceava, presedintele (Mugur Porumbacu - n.red.) ne-a spus sa o lasam mai 'moale' cu adversarul din acea zi. Si discutia a continuat si la finalul meciului. I-am spus presedintelui ca meciul asta a fost aranjat, a inceput sa rada si sa ma intrebe de unde stiu. 'Ce, ma, ti-a zis cineva de blat?, m-a luat la misto razand superior. Dar ce, noi suntem dobitoci?!", a mai spus Bucuroiu.

Totodata, el a dezvaluit si mai multe episoade petrecute la Braila, suspectand ca un meci cu Viitorul a fost aranjat.

"Insa la Braila sclavagismul e in floare. Presedintele se crede Berlusconi, iar salariile sunt maxim 1.500 de lei. Lei, nu euro! Plus ca restantele financiare erau de cateva luni. Antrenorul ne injura, ne trata de parca eram ultimii oameni. Numai la un singur meci atitudinea lui s-a schimbat radical, la meciul cu Viitorul. Insa nu pot sa dovedesc. Nu ai cum sa aduci probe cand e vorba de faptul ca fundasii scapa intentionat oamenii din marcaj, ca atacantii nu vor, nu ca nu pot, sa inscrie, ca toate centrarile sunt total gresite. Iar la finalul partidei, antrenorul nu ne-a transmis nimic negativ, chiar ne-a felicitat! Am inteles dupa aceea ca Hagi si antrenorul erau prieteni si cum Viitorul avea nevoie de o victorie sa promoveze, a promovat. Dar ma repet, nu am probe sa spun ca Gica Hagi a propus ceva", a completat acesta.

Dupa retragerea din activitate, Bucuroiu s-a dedicat afacerilor, avand o sala de fitness la Ramnicu Valcea.

C.S.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Alin Bucuroiu retragere, #Alin Bucuroiu blaturi, #cariera Alin Bucuroiu , #stiri fotbal