AFP, despre povestile nebune de dragoste ale lui Hollande: De la Segolene la actrita Julie

Luni, 13 Ianuarie 2014, ora 21:40
4838 citiri
AFP, despre povestile nebune de dragoste ale lui Hollande: De la Segolene la actrita Julie

Scandalul amoros in care a fost implicat presedintele francez Francois Hollande vine intr-un moment cum nu se poate mai prost pentru liderul de la Paris, care este recunoscut pentru povestile sale de dragoste cu nabadai.

Astfel, parcursul presedintelui Frantei, de pe bancile Scolii Nationale de Administratie si pana in fruntea statului este plin de povesti sentimentale legate de etapele ascensiunii sale, in ciuda intentiei sale de a separa viata privata de cea publica, scrie agentia AFP, preluata de La Libre.

Hollande a intalnit-o pe Segolene Royal, in anul 1979, in cadrul promotiei "Voltaire" de la Scoala Nationala de Administratie, care este si mama celor patru copii ai sai. Cei doi au fost un cuplu, fara a fi insa casatoriti, pana in anul 2007.

Segolene Royal a candidat la alegerile prezidentiale din anul 2007, iar Hollande a sustinut-o, in timp ce in anul 2012 i-a revenit lui Hollande rolul de a candida pentru functia suprema in stat.

Amorul secret al presedintelui Frantei

Ei s-au despartit oficial in acelasi an 2007, insa Hollande ar fi trait deja de mult timp, chiar din 2005, cu jurnalista Valerie Trierweiler. In anul 2010, presedintele Frantei spunea despre Valerie ca este "femeia vietii sale".

In seara in care Francois Hollande a castigat alegerile prezidentiale, pe 6 mai 2012, Valerie Trierweiler este cea care hotaraste ca pe scena sa se auda melodia lui Edith Piaf "La vie en rose", aluzie la simbolul Partidului Socialist al lui Hollande - trandafirul ("la rose"- n.red.).

Valerie merge mai departe cu implicarea in viata politica, indirect, iar la alegerile parlamentare din luna iunie 2012 posteaza un mesaj pe Twitter prin care isi arata sustinerea pentru un rival al lui Segolene Royal.

Scandalul amantei lui Hollande a bagat-o in spital pe partenera presedintelui Frantei (Video)

In varsta de 49 de ani, Trierweiler a avut nevoie sa se interneze in spital, in urma unei depresii puternice, suferind dupa ce presa a dezvaluit relatia pe care Hollande o are cu o actrita in varsta de 41 d ani, Julie Gayet.

Potrivit revistei Closer, presedintele francez ar avea o relatie amoroasa cu actrita. Publicatia anunta aceasta idila cu titlul "Iubirea secreta a presedintelui", povestea lor fiind detaliata intr-un dosar prezentat pe sapte pagini.

Scandalul vine intr-un moment cum nu se poate mai prost pentru presedintele francez, care spera sa isi revina dupa un an 2013 catastrofal, in care a devenit unul dintre cei mai nepopulari presedinti din istorie, dar si in care nu a reusit sa-si mentina promisiunile de reducere a somajului.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#povesti dragoste Francois Hollande, #scandal amoros Hollande, #Hollande relatie actrita Julie Gayet , #presedinte Franta