Candidat surpriza la alegerile FRF: Are 75 de ani!

Luni, 03 Februarie 2014, ora 17:51
2677 citiri
Candidat surpriza la alegerile FRF: Are 75 de ani!

Fostul jucator al echipelor Dinamo si Rapid, Octavian Popescu, in varsta de 75 de ani, a anuntat, luni, ca la 14 februarie isi va anunta candidatura la alegerile pentru sefia FRF, devenind al cincilea pretendent la aceasta functie.

Octavian Popescu isi va lansa candidatura, vineri, la Breaza. "Prin prezenta va fac cunoscut ca la data de 14 februarie 2014 voi lansa la apa ca pe un crucisator candidatura mea pentru postul de presedinte al FRF, ce va avea loc la Breaza. Profit de acest eveniment ca totodata sa fac cunoscuta infiintarea echipei Fotbal Club Muntenia", in al carui sediu va avea loc si lansarea candidaturii, se arata intr-un comunicat remis de Octavian Popescu.

Popescu si-a mai depus candidatura si la alegerile din anul 2005, insa aceasta i-a fost respinsa ulterior pe motiv ca propunerea venita din partea clubului din Breaza a fost retrasa.

In 2009, Popescu si-a anuntat din nou candidatura, insa ulterior si-a retras-o. Acum, el sustine ca a fost impiedicat de actualul presedinte al FC Dinamo, Constantin Anghelache. "Trebuie sa mentionez ca m-am hotarat sa candidez inca din 2010, atunci cand insca se mai putea remedia ceva in fotbalul romanesc, dar atunci dupa ce brezenii m-au imputernicit sa candidez, securistul Constantin Anghelache mi-a retras imputernicirea", a completat Popescu.

Octavian Popescu a jucat in perioada 1965-1970 pentru echipele Dinamo, Stiinta Cluj, Rapid, ulterior evoluand pentru Jiul Petrosani si Mersin (Turcia). Ca tehnician, Popescu a activat la Dunarea Giurgiu si diferite echipe de juniori si tineret, inclusiv reprezentativa de tineret a Romaniei. El este primul roman care a absolvit scoala de antrenori de la Koln (Germania).

La alegerile pentru presedintia FRF, programate in 5 martie, si-au mai anuntat candidatura pana acum fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puscas si fostul international Gheorghe Popescu. Totodata, numele altor oameni de fotbal, printre care Adrian Porumboiu si Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate ca se vor afla pe lista candidatilor la functia de presedinte al FRF. Actualul conducator al FRF, Mircea Sandu, a anuntat ca nu isi mai doreste inca un mandat la sefia institutiei, dar a precizat ca il sprijuna pe Gheorghe Popescu la alegeri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Octavian Popescu alegeri FRF , #alegeri FRF