Iacov: Actuala conducere a FRF ingroapa fotbalul romanesc

Joi, 07 Ianuarie 2010, ora 10:13
1884 citiri
Iacov: Actuala conducere a FRF ingroapa fotbalul romanesc

Contracandidatul lui Mircea Sadu la presedintia FRF, Constantiv Iacov, acuza actuala conducere a Federatiei, despre care spune ca ingroapa fotbalul romanesc.

"Si daca isi depunea Gica Popescu si daca nu o depunea, era la fel pentru mine. Pentru mine e mai important sa scoatem fotbalul romanesc din criza, pentru ca e adancit grav de tot. Prima masura pe care o voi lua dupa ce voi deveni presedinte va fi sa propun ca baremurile pentru liga a doua si a treia la arbitri si observatori sa fie suportate de FRF.

Daca nu vom veni cu niste lucruri pertinente, nu vom reusi sa facem nimic. Eu vin din teren si am vorbit cu oamenii. Sunt multe cluburi care sunt in faliment sau in pragul falimentului. Multe nu stiu daca vor putea incepe returul. Fotbalul romanesc e in criza si daca nu vom lua niste masuri pe termen mediu si lung, nu putem scoate fotbalul din criza. Va veni o noua conducere a FRF-ului si vom reusi sa gestionam banii FRF-ului ca sa indepartam criza.

Daca actuala conducere ar fi ramas, ar fi fost o problema serioasa. Acum se gandesc sa reduca numarul de echipe din esaloane. Actuala conducere a Federatiei Romane ingroapa fotbalul romanesc, de la an la an. Ne mint in fiecare zi si eu m-am saturat sa fim mintiti. Eu am fost condurcator de club si nu am primit niciun fel de ajutor din partea lor. FRF s-a purtat ca un dictator", a declarat Constantin Iacov pentru Sport Total FM.

Fostul presedinte al echipei FC National crede ca procentul pe care LPF si-l opreste din drepturile de televizare ar trebui impartit cluburilor din esaloanele inferioare.

"De ce LPF isi opreste un procent din drepturile de televizare? In mandatul meu, acest procent se va imparti la cluburile in esaloanele al doilea si al treilea. Trebuie sa terminam cu aceasta dictatura din fotbal! Fondul de slarii anual la FRF este de 2,4 milioane de euro. Se poate asa ceva?", a incheiat omul de afaceri.

Constantin Iacov a ramas principalul contracandidat al lui Mircea Sandu la sefia FRF, dupa ce Gica Popescu a anuntat, miercuri, ca nu isi va depune candidatura.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Constantin Iacov, #alegeri FRF 2010, #Mircea Sandu , #alegeri FRF