Ziare.com

Un instructor UEFA, apel disperat inaintea alegerilor FRF: Opriti sistemul Popescu - Kassai

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 19:42

   

Un instructor UEFA, apel disperat inaintea alegerilor FRF: Opriti sistemul Popescu - Kassai
Cu o saptamana ramasa pana la alegerile pentru sefia FRF, un intructor UEFA face un apel disperat catre membrii afiliati ai Federatiei.

Marius Beudeanu este instructor UEFA pe probleme de arbitraj, arbitri asistenti, in tara noastra si lanseaza acuzatii grave in directia lui Gica Popescu.

Beudeanu sustine ca actualul secretar general al FRF, Adalbert Kassai, sustinator declarat al lui Popescu, face presiuni la limita legii pentru ca "Baciul" sa primeasca majoritatea voturilor la scrutinul de pe 5 martie.

"Aveti datoria sa faceti totul pentru a va opune sistemului Gica Popescu - Kassai. Sa aveti coloana vertebrala la alegeri. Un votant din Ardeal chiar m-a rugat sa fac apel ca in cabina de vot sa nu ai voie cu tehnologie care sa permita fotografierea - filmarea buletinului de vot. Sunt mari presiuni pentru ca alegatorii sa fotografieze votul si apoi sa treaca pe la Kassai si sa dovedeasca faptul ca au executat ordinul, altfel va fi rau pentru ei!", a acuzat Beudeanu la eStrada TV, dupa cum informeaza site-ul gsp.ro.

Alegerile pentru postul de presedinte al FRF sunt programate in data de 5 martie.

In cursa s-au inscris opt candidati, insa numai sase au fost validati de comisia abilitata din cadrul Federatiei - Gica Popescu, Vasile Avram, Razvan Burleanu, Marcel Puscas, Gheorghe Chivorchian si Sorin Raducanu.

"Baciul" este marele favorit al scrutinului, el fiind sprijinit in mod direct de actuala conducere a Federatiei, in frunte cu Mircea Sandu.

M.D.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1857 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor