Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Condescu vrea sa desfiinteze FRF si LPF!

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 12:47
1828 citiri
Condescu vrea sa desfiinteze FRF si LPF!

Presedintele formatiei Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, vrea sa revolutioneze din temelii fotbalul romanesc.

Seful gorjenilor, aflat in conflict deschis cu Mircea Sandu a anuntat ca va convoca la o intalnire reprezentantii cluburilor din Romania pentru a infiinta o noua asociatie de fotbal.

"Luni vom convoca la o intalnire reprezentantii cluburilor din Romania iar marti vom convoca o adunare Generala pentru a infiinta o noua asociatie de fotbal in Romania! Marti vom vedea cum se va numi. Am cerut scoaterea in afara legii a actualei federatii si a ligii, care functioneaza in afara legii. Miercuri depundem actele la judecatorie! Vom retrage echipele din esaloanele in care activeaza", a spus Condescu in cadrul unei conferinte de presa.

Presedintele Pandurilor a explicat apoi ca decizia de neprogramare a echipei in Liga I este una abuziva deoarece noul statut al FRF nu a fost aprobat de judecatorie si MTS.

"E criza mare si unii cred ca pot sa faca ce vor in aceasta tara si sa fure un milion. Statutul FRF nu este aprobat de judecatorie,deci nu este in vigoare. Exista o conventie intre LPF si FRF ce decurge din statut si nici pe asta nu-l respecta.

Comisiile LPF nu au tinut cont de decizia judecatorilor, nici de faptul ca statutul FRF nu este aprobat si au decis ca trebuie sa platim o suma de bani clubului Dinamo.

Ne-am adresat Comisiei de Abuzuri din Senat, MTS, Comisiei Juridice a Senatului. MTS nu a primit inca avizul de functionare pentru statutul FRF, deci ei functioneaza dupa statutul din 2008. In acest caz, deciziile luate de comisiile LPF sunt nule", a mai spus Condescu.

Pandurii Targu Jiu risca sa fie exclusa din Liga I din cauza cazului "Ilie Iordache". Conform unei decizii a LPF, gorjenii trebuie sa plateasca un milion de euro celor de la Dinamo, insa acestia nu sunt de acord cu aceasta hotarare.

Mai mult, seful Pandurilor s-a adresat instantelor civile in acest caz, lucru interzis de regulamentul FRF, iar in acest moment formatia din Targu Jiu are sanse mari sa fie data afara din prima divizie.

(M.D.)

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#marin condescu, #Condescu desfiinteaza FRF, #statut FRF , #LPF