Craiova lui Mititelu, razboi total cu FRF si LPF

Luni, 06 Iunie 2011, ora 12:49
2194 citiri
Craiova lui Mititelu, razboi total cu FRF si LPF

Formatia patronata de Adrian Mititelu, Universitatea Craiova, se afla in razboi deschis cu Federatia Romana de Fotbal (FRF) si Liga Profesionista de Fotbal (LPF).

Oltenii au anuntat, luni, prin intermediul unui comunicat de presa, ca au depus plangeri penale la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) impotriva mai multor membri ai comisiilor FRF si LPF care nu le-au dat dreptate in litigiul cu Victor Piturca.

Echipa lui Mititelu solicta despagubiri colosale, in valoare de 20 de milioane de euro!

Iata comunicatul Universitatii Craiova:

Astazi (luni - n.r.), 6 iunie 2011, clubul FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a depus la Directia Nationala Anticoruptie plangere penala impotriva numitilor

COCEAN VALENTIN, CIRSTOIU ION, DOBRE VIRGIL, SABAU DRAGOS SILVIU (membri ai Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal), MANU GABRIEL, ADRIAN ION, IONUT MATEI, DRAGHICI FLORENTINA, ANDREI DUTU-BUZURA, MARCELINA GHERMAN (membri ai Comisiei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal), SABAU DORIN, STOIAN ELENA, MANDRUTA DANIELA, POPPA EDUARD, si VRABIE MARCEL (membri ai Comisiei de Recurs din cadrul Federatiei Romane de Fotbal), pentru:

- complicitate la inselaciune in forma agravata;

- abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave;

- asociere in vederea savarsirii de infractiuni

Prejudiciul total invocat de SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA este de 20 milioane de euro."

Clubul Universitatea Craiova trebuie sa ii plateasca fostului antrenor, Victor Piturca, despagubiri in valoare de 7 milioane de euro dupa ce tehnicianul a fost demis, la inceputul acestui an.

Oltenii au atacat insa aceasta decizie si in instantele civile, ei dorind suspendarea hotararii comisiilor pentru a se putea inscrie in campionatul ligii secunde.

M.D.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Craiova razboi FRF LPF, #Mititelu despagubiri FRF LPF, #Universitatea Craiova litigiu Piturca , #LPF