FRF explica minciuna descoperita de Universitatea Craiova

Vineri, 13 Iulie 2012, ora 14:53
4969 citiri
FRF explica minciuna descoperita de Universitatea Craiova

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a publicat, vineri, un drept la replica referitor la acuzatiile lansate de reprezentantii clubului Universitatea Craiova in legatura cu scrisoarea trimisa de FIFA catre forul condus de Mircea Sandu.

"In legatura cu informatiile aparute pe site-ul editie.ro in ceea ce priveste corespondenta FIFA adresata FRF la data de 12 iulie 2012, Directia Juridica a FRF face urmatoarele precizari:

1.Federatia Romana de Fotbal a publicat inca de aseara (n.r. 12 iulie 2012) integral corespondenta adresata de FIFA, precum si traducerea acesteia. Acesta fiind modul prin care documentul transmis de FIFA a intrat in posesia reprezentantilor SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA (corespondenta fiind transmisa exclusiv catre FRF si UEFA).

2.Afirmatiile cuprinse in articolul de pe editie.ro reprezinta, asa cum deja ne-am obisnuit, o interpretare "personala" a reprezentantilor SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, menite sa dezinformeze opinia publica in primul rand, incercand sa evidentieze argumente favorabile societatii amintite in cel de-al doilea rand.

3.Astfel, in privinta pasajului considerat relevant de catre SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA , respectiv "in ceea ce priveste litigiul dintre Federatia Romana de Fotbal (denumita in prezentul FRF) si SC Fotbal Club U Craiova SA, dorim sa reluam cele de mai sus si sa subliniem faptul ca problema daca litigiul in cauza poate face exclusiv obiectul arbitrajului depinde nu numai de obligatiile prevazute in Statutul FIFA, ci si de prevederile legislatiei nationale din Romania. In cazul in care legislatia din Romania interzice in mod obligatoriu arbitrajul pentru anumite litigii, FRF nu poate impune membrilor sai recurgerea la o procedura de arbitraj.", fara a intra in detalii amintim doar faptul ca Romania a aderat la Conventia pentru recunoasterea si executarea hotararilor arbitrale de la New York din 1958 prin Decretul nr. 186/1961.

4.De asemenea, reamintim tuturor ceea ce omit sa mentioneze reprezentantii SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA si anume faptul ca ei insisi au stabilit in cuprinsul contractului incheiat cu Victor Piturca ca litigiile dintre parti vor fi solutionate de catre organismele jurisdictionale ale FRF/LPF.

5.In incheiere, consideram necesar sa mentionam si Rezolutia Parlamentului European din 02 februarie 2012 privind dimensiunea europeana a sportului, care la punctul 89 recunoaste printre altele "legitimitatea instantelor sportive pentru solutionarea litigiilor din domeniul sportului, in masura in care acestea respecta dreptul cetatenilor la un proces echitabil;", se arata in comunicatul publicat pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

Incredibil: FRF a mintit in legatura cu excluderea FIFA! Iata dovada

Joi, Federatia Romana de Fotbal a publicat o scrisoare primita de la FIFA din care reiese ca forul international ameninta Romania cu excluderea din toate competitiile daca Universitatea Craiova este reafiliata in baza hotararii instantelor civile.

Dupa cateva ore, oltenii au intrat in posesia documentului FIFA si au prezentat un paragraf in care institutia condusa de Sepp Blatter da dreptate Universitatii Craiova.

In plus, semnatarul scrisorii mentioneaza ca "in cazul in care legislatia din Romania interzice in mod obligatoriu arbitrajul pentru anumite litigii, FRF nu poate impune membrilor sai recurgerea la o procedura de arbitraj".

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Mircea Sandu FIFA, #Sandu minciuna FIFA, #Craiova dezafiliere FRF, #Mititelu Sandu FIFA , #Mircea Sandu
Comentarii
Poza Jabba the Hutt
Jabba the Hutt
rank 5
TOTI mint de ingheata apele ! Asta este concluzia la care am ajuns !
Poza Campeono
Campeono
rank 5