Conflict violent dupa meciul Romania - Feroe: Consilierul lui Burleanu, agresat de Prunea

Luni, 30 Martie 2015, ora 18:06
5616 citiri
Conflict violent dupa meciul Romania - Feroe: Consilierul lui Burleanu, agresat de Prunea
Foto: Libertatea

Un incident violent a avut loc dupa meciul dintre nationalele Romaniei si Insulelor Feroe, din preliminariile Euro 2016.

Consilierul si mana dreapta a presedintelui FRF, Gabriel Bodescu, ar fi fost agresat de Florin Prunea, presedintele clubului CSMS Iasi.

Potrivit sefului formatiei Farul Constanta, Aurel Brasoveanu, martor al scandalului, Bodescu ar fi iesit destul de "sifonat", cu arcada sparta.

"A fost un incident regretabil intre Florin Prunea si Gabi Bodescu. Eu eram in zona. In momentul in care am sesizat ca a avut loc incidentul am intervenit intre ei, sa aplanez conflictul si sa calmez spiritele. Dar deja se incheiase. A fost o chestiune de 10-15 secunde. Ei stateau foarte apropiati si discutau. Eu eram la vreo 2-3 metri de ei si la un moment dat am vazut ca Florin Prunea s-a sprijit de el. S-a sprijinit de el. Nu am vazut cum l-a lovit si unde l-a lovit. Apoi, cand am vazut ca i-a curs putin sange m-am apropiat si am intervenit. Ii curgea sange de deasupra sprancenei. Totul nu a durat mai mult de 30 de secunde", a declarat Brasoveanu pentru agentia Mediafax.

Florin Prunea a recunoscut incidentul, insa sustine ca a fost vorba doar despre o discutie in contradictoriu.

"Eu sunt baiat serios, nu fac asa ceva. Doar verbal sunt un tip mai dur. In rest, sunt calm. A fost doar o discutie in contradictoriu!", a spus Prunea pentru SportNews.

Si consilierul presedintelui FRF a recunoscut altercatia, insa si el a negat ca aceasta ar fi fost una fizica.

Mai mult, Gabriel Bodescu sustine ca Prunea era sub efectul bauturilor alcoolice in momentul in care l-a agresat verbal.

"Nu a fost vorba de vreo bataie. Am avut o discutie in contradictoriu cu domnul Prunea. Dumnealui s-a aratat deranjat de actuala conducere a federatiei. La aceasta discutie au asistat vreo trei sau patru persoane, printre care presedintele AJF Vrancea, cel de la Miroslava, dar si domnul Iacov, de la Progresul. L-am rugat sa nu jigneasca persoane care nu erau de fata, insa dansul a fost foarte vehement. Mi-a spus ca trebuie sa plecam de la federatie.

Dupa un meci in care Romania a iesit invingatoare, nu puteai sa bei doar apa plata! Probabil, domnul Prunea nu a consumat doar apa plata. Este problema dansului ce face si ce spune, eu sunt un om care prefera sa lase faptele sa vorbeasca", a explicat Bodescu.

Sursa citata precizeaza ca Prunea a ajuns inclusiv la Politie, acolo unde a dat declaratii in cursul zilei de luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Bodescu Prunea bataie, #consilier Burleanu batut, #Prunea bataie FRF , #nationala