FRF anunta oficial schimbarea gazonului de pe National Arena

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 17:13
2388 citiri
FRF anunta oficial schimbarea gazonului de pe National Arena

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat, joi, oficial, ca gazonul de pe National Arena va fi schimbat in urmatoarele doua saptamani ca urmare a unei recomandari venite din partea UEFA.

Forul roman precizeaza ca inlocuirea covorului de iarba va fi facut de o alta firma decat cea care a montat initial gazonul, gazon ce s-a dovedit dezastruos.

"Astazi, joi 8 septembrie 2011, a avut loc la Casa Fotbalului o intalnire in care s-a analizat starea terenului de joc la partida Romania - Franta, UEFA atentionandu-ne in legatura cu adoptarea unor decizii rapide pentru refacerea gazonului. La dezbatere au participat presedintele FRF Mircea Sandu, reprezentanti ai Primariei Bucuresti si, respectiv, ca expert desemnat de UEFA in problema montarii si intretinerii terenurilor de joc, domnul Richard Hayden.

Din discutiile purtate a reiesit ca gazonul trebuie schimbat, aceasta operatiune urmand sa dureze maximum doua saptamani. In acest scop, sub expertiza reprezentantului UEFA, o alta companie decat cea care a montat initial gazonul va reface in intregime campul de joc, astfel incat echipele romanesti participante in cupele europene sa poata disputa jocurile din grupele Ligii Campionilor si ale Europa League", se arata intr-un comunicat al FRF.

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a anuntat ca o firma din Olanda se va ocupa de inlocuirea gazonului iar meciul "ros-albastrilor" cu Schalke 04 va fi amanat cu 6 zile pentru ca noul covor sa se prinda si sa nu mai existe probleme.

Umilinta continua: Steaua - Schalke, amanat din cauza gazonului!

Gazonul de pe National Arena a cedat la chiar primul meci jucat pe acest stadion, Romania - Franta din preliminariile Campionatului European din 2012. Brazdele au sarit la fiecare alunecare sau intrare mai tare iar jucatorii au riscat chiar si accidentari serioase din aceasta cauza.

Pe aceasta arena nu mai putin de 3 echipe de club, Steaua, Rapid si Otelul, ar trebui sa isi dispute meciurile de pe teren propriu din cupele europene, insa reprezentantii forului continental nu cred ca gazonul va rezista.

M.D.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#gazon schimbat National Arena, #gazon dezastruos national arena, #Steaua Schalke amanat , #nationala