Reactia FRF in scandalul de la echipa nationala: Amenintari cu tribunalul si acuzatii serioase

Joi, 12 Mai 2016, ora 18:29
4520 citiri
Reactia FRF in scandalul de la echipa nationala: Amenintari cu tribunalul si acuzatii serioase
Foto: FRF

Federatia Romana de Fotbal a reactionat oficial in scandalul de la echipa nationala.

"Federalii" sustin ca medicul Pompiliu Popescu nu a fost dat afara, ci doar ca acesta a refuzat sa semneze un nou contract dupa ce cel vechi a fost reziliat dupa atingerea varstei de pensionare.

In acelasi timp, medicul Popescu este acuzat e cheltuieli nejustificate la achizitia de medicamente si il ameninta cu un proces.

Iata comunicatul integral al celor de la FRF:

"Din dorinta de a clarifica modificarile de componenta ale staff-ului medical pentru echipa nationala in spiritul adevarului, Federatia Romana de Fotbal face urmatoarele precizari.

Federatia Romana de Fotbal nu l-a demis pe medicul Pompiliu Popescu, aceste presupuneri neavand cum sa se intample potrivit cadrului legal. Prin implinirea varstei de pensionare, contractul de munca al lui Pompiliu Popescu a incetat. Din acest moment, dumnealui nu mai facea parte de facto din randul angajatilor FRF.

Despartire importanta la echipa nationala: A plecat dupa 25 de ani

Ulterior, negocierile pentru incheierea unei noi colaborari au esuat. Unul din principalele argumente: in urma analizei raportului financiar privind achizitia medicamentelor pentru loturile reprezentative a reiesit clar faptul ca in perioada de activitate a medicului Pompiliu Popescu au existat cheltuieli nejustificate in aceasta zona.

Prin eficientizarea procedurilor de achizitie si fara ca aceasta zona sa mai fie in responsabilitatea exclusiva a medicului Pompiliu Popescu, Federatia Romana de Fotbal a reusit sa asigure acelasi necesar cu o economie de 90.000 de euro. Asta in conditiile in care achizitiile de medicamente si sustinatoare de efort s-au facut si se fac in continuare tot prin farmaciile utilizate de doctorul Popescu.

Dat afara de la nationala dupa 25 de ani, Pompiliu Popescu lanseaza acuzatii grave: Ce spune despre Iordanescu si Burleanu

Asistam cu mahnire la o serie de acuze total nefondate din partea domnului Pompiliu Popescu si ne rezervam dreptul a actiona in instanta in urma acestora. Ramane, in acelasi timp, o nedumerire: daca aceste acuzatii nu ar fi minciuni, atunci de ce ele nu au existat in cei doi ani de colaborare cu domnul Popescu, ci abia acum cand, potrivit legii, a implinit varsta pensionarii?"

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#FRF scandal nationala, #Pompiliu Popescu nationala, #medic nationala dat afara , #nationala